Lehetek terhes egy negatív teszt után?
Másodikán kellett volna megjönnie, bár nekem hajlamos késni; bár az utóbbi időben viszonylag követhető volt.
Igazából nem is emiatt gondolok terhességre, hanem a tünetek. Ilyen korai szakaszban lehetnek már tünetek? Leírom az enyémeket:
Úgy egy másfél hete folyton émelyeg a gyomrom, de nem is csak reggel, szinte egész nap (mintha enyhe gyomorsavam is lenne). Sok kajától undorodom, nem is igen kívánok enni (általában kiszedek egy tál főtt ételt és ott is hagyom a nagyját), inkább csak gyümölcsöt, zsemlét. Kávétól rosszul vagyok, máskor minden reggel ittam tejeskávét.
Ma különösen fura volt: van egy virslifajta, amit régóta eszünk, ma estére is azt ettünk a párommal és valahogy undorító szaga volt. Párom szerint viszont csak olyan, mint máskor. De a tejjel is így voltam, meg más étellel.
A tünetek miatt csináltam ma tesztet, de negatív lett.
Azt olvastam, van mellfeszülés is, na ebből semmit sem észleltem.
A teszt csak negatív irányba tud tévedni.
Ha pozitív,akkor az tuti!
Kb. mikor ismételjem a tesztet, ha tegnap volt?
Nagyon ideges vagyok, mert nem jókor jönne. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!