SOS! Ennyire nem számít a baba élete? 39 hkm
Figyelt kérdés
Pénteken kitettek egy éjszakás vajúdás után a szülőszobáról, tegnap nst-n a baba szívhangja 85-95 volt, mikor lefeküdtem visszaállt. Azt mondták nem szabad ülnöm, mert a köldökzsinór a nyakán van valószínű és így elzáródik a keringés benne. De attól szülhetek simán max ha leáll a szíve újraélesztik, mert ettől baja nem lesz. Én soha ilyet nem hallottam még, már nem merném megszülni simán. Mit csináljak? Segítsetek!2013. márc. 5. 08:57
21/32 anonim válasza:
Ez szörnyű! :( Sok sikert és erőt kívánok!Próbáltál már beszélni az orvossal hogy császározzon meg?
22/32 anonim válasza:
Az, hogy a nyakán van a köldökzsinór, viszonylag gyakori, sok baba születik így, természetes úton is. (Nekem egyik szülésemnél a nyakán volt, de azt mondták nem ez volt necces, hanem dupla csomó volt a kzs-on, azt mondták, csoda, hogy életben maradt.) Az alacsony pulzusszám viszont ok lenne arra, hogy mielőbb beindítsák. Én keresnék egy másik dokit a helyedben!
23/32 anonim válasza:
"max ha leáll a szíve újraélesztik" na az ilyen orvostól azonnal elvenném az orvosi engedélyét...
jól tetted, hogy átmentél Miskolcra, írj majd mindeképp, hogy mi volt!
24/32 anonim válasza:
ez tényleg nem semmi...jól teszed h máshova mész!!!!!!!
írj majd hogy mi van Veletek !!!!!! drukkolok !
25/32 A kérdező kommentje:
Na elmentünk, ott csináltak Nst-t de már minden rendben volt, ülve is fekve is jó volt a pulzusa! Azt mondják lehet tegnap elnyomta a zsinórt és azért nem volt jó az érték, de már helyreállt. Tehát nincs császár, se semmi. Annyi, hogy minden nap kell mennem be vizsgálatra, nehogy ilyen legyen megint, de igazság szerint nem teljesen nyugodtam meg. Köszönöm mindenkinek!
2013. márc. 5. 19:21
26/32 anonim válasza:
:) akkor próbálj meg mostmár megnyugodni!
27/32 A kérdező kommentje:
Köszi! Próbálok!
2013. márc. 5. 21:03
28/32 anonim válasza:
Jesszusom, mi az hogy max újraélesztik????? És ha a pár másodperces oxygénhiány is komoly bajt okoz? Ki volt ez a felelőtlen arom? Az biztos, hogy tuti beolvasok neki, de jó hangosan,hogy a többi kismama is hallja, utána mennék egy másik kórházba.
Az,hogy a nyakán van a zinór, tényleg gyakori. Az én szülésemkor is rajta volt, kétszer vissza is rántotta a fiamat kitolásnál, mégis simán született, és csak útólag mondták a köldökzsinórt és hogy visszarántotta a kicsit.
29/32 anonim válasza:
Örülök, hogy minden rendben van veletek. Nyugi akkor. Ha ott azt mondták, hogy minden rendben van akkor biztosan úgy is van. Beszélj neki nyugtasd meg őt is, mert biztosan érzi, hogy nyugtalan vagy.
30/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2013. márc. 6. 10:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!