Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » SOS! Ennyire nem számít a...

SOS! Ennyire nem számít a baba élete? 39 hkm

Figyelt kérdés
Pénteken kitettek egy éjszakás vajúdás után a szülőszobáról, tegnap nst-n a baba szívhangja 85-95 volt, mikor lefeküdtem visszaállt. Azt mondták nem szabad ülnöm, mert a köldökzsinór a nyakán van valószínű és így elzáródik a keringés benne. De attól szülhetek simán max ha leáll a szíve újraélesztik, mert ettől baja nem lesz. Én soha ilyet nem hallottam még, már nem merném megszülni simán. Mit csináljak? Segítsetek!
2013. márc. 5. 08:57
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
73%
Szia!Én most mennék egy másik szülészetre.Nekem NST-n leesett a szívhangja,39 hetesen,abban a pillanatban császároztak.Nem lesz baj,de menj egy másik szülészetre,amint csak tudsz!
2013. márc. 5. 09:27
 12/32 anonim ***** válasza:
64%
Én tuti nem ülnék nyugodtan.ez hihetetlen. Azonnal menj másik korházba.észre se fogod venni ha bent lesz valami baja ha tényleg a nyakán van. Én tuti feljelenteném az ilyen " orvost". El se hiszem hogy van ilyen. Remélem minden rendbe n lesz.
2013. márc. 5. 09:29
 13/32 A kérdező kommentje:
Köszi! Most indulunk! Drukkoljatok!
2013. márc. 5. 09:32
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Én is szorítok nektek. Majd írj, hogy minden rendben volt.
2013. márc. 5. 09:35
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Keresnék másik orvost ő mit mondana. Azért az ember nem véletlenül vállal babát és egéségeset szeretne.
2013. márc. 5. 09:41
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szorítok neked!!!! Kitartás minden rendben lesz! Majd értesíts minket :-)
2013. márc. 5. 09:45
 17/32 anonim ***** válasza:
100%

Szia, remélem azonnal indultok Miskolcra!

Ha még olvasod, akkor ha bementem keresd DR. Dienes Józsefet, ő az osztályvezető főorvos, nagyon körültekintő, és nagyon emberséges.

Minden jót nektek!

2013. márc. 5. 09:51
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
na ezért nem akarok szülni Kazincbarcikán, ótvaros az a hely komolyan... én nem tudom ki dicsérheti azt a sz*rkupacot, van aki olyan jó tapasztalatokkal jön el onnan, de velem is kicsesztek már ott és eszem ágában sincs ott szülni, én Miskolcon fogok a Semmelweisbe... felháborító dolog, hogy viselheti az év szülészete címet.
2013. márc. 5. 09:57
 19/32 anonim válasza:
100%
Sok sikert a másik orvosnál! És amint tudsz írj :)
2013. márc. 5. 10:27
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
Jól is teszed,hogy ilyen helyen nem szülsz,még olvasni is borzasztó:(
2013. márc. 5. 11:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!