Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » SOS! Ennyire nem számít a...

SOS! Ennyire nem számít a baba élete? 39 hkm

Figyelt kérdés
Pénteken kitettek egy éjszakás vajúdás után a szülőszobáról, tegnap nst-n a baba szívhangja 85-95 volt, mikor lefeküdtem visszaállt. Azt mondták nem szabad ülnöm, mert a köldökzsinór a nyakán van valószínű és így elzáródik a keringés benne. De attól szülhetek simán max ha leáll a szíve újraélesztik, mert ettől baja nem lesz. Én soha ilyet nem hallottam még, már nem merném megszülni simán. Mit csináljak? Segítsetek!
2013. márc. 5. 08:57
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
86%
Jézusom.... Ugye ez nem igaz?Melyik kórház ez?
2013. márc. 5. 08:59
 2/32 A kérdező kommentje:
Kazincbarcika! És én lennék a legboldogabb, ha nem lenne igaz. Teljesen el vagyok keseredve! Miért nem császároznak meg? Nem értem!
2013. márc. 5. 09:00
 3/32 anonim ***** válasza:
100%
hatudják, h a nyakán lehet a köldökzs. 39 hetesen azért már megindítanak egy szülést.... :O engem is érdekelne, hol ilyen bareszok a dokik?!
2013. márc. 5. 09:01
 4/32 A kérdező kommentje:
Az év szüleszete címet nyerte! Na itt az eredmény!
2013. márc. 5. 09:02
 5/32 anonim ***** válasza:
100%
Az én babám is úgy született, hogy a nyakán volt a zsinór, de előre nem mondták meg. Nekem furcsa, hogy nem tartottak bent. Az, hogy így természetesen megszüld, az rendben. De miért küldenek haza? Van, ahol rögtön vágnának, az biztos, de lehet, hogy az se jó. Még mindig nem értem, miért nem tartottak bent. Engem jóslófájás után már nem küldtek haza, és olyan jó volt biztonságban érezni magamat. Mert ez a bizonytalanság most szörnyű lehet. Sok esetben egyébként nem látják előre, hogy a zsinór a nyakán van-e. Próbálj megnyugodni. Hol fogsz szülni?
2013. márc. 5. 09:06
 6/32 A kérdező kommentje:
Kazincbarcikán fogok, de ha itt nem csinálnak semmit, megyek Miskolcra.
2013. márc. 5. 09:07
 7/32 anonim ***** válasza:
84%
Szülés közben válik veszélyessé a zsinór inkább...
2013. márc. 5. 09:08
 8/32 A kérdező kommentje:
Ok, de addig ne üljek mert meghalhat méhen belül, és ki garantálja, hogy újraélesztik és nem lesz semmi baja, ha simán szülök.
2013. márc. 5. 09:11
 9/32 anonim ***** válasza:
86%

Szia!

Nem semmik ezek az orvosok!Ezeknek már semmi sem számít!? Én mennék e Te helyedben Miskolcra!!! Mindenképp meghallgatnám egy másik orvos véleményét!!!

Kitartás és minden jót!!!

2013. márc. 5. 09:16
 10/32 A kérdező kommentje:
Köszi!
2013. márc. 5. 09:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!