Viszkető bimbóudvarra mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
Már próbáltam körömvirág-olajjal, ami szuper hámosító koncentrátum, eddig mindig nagyon jól teljesített, de most ez sem elég.2008. jún. 8. 13:18
1/5 anonim válasza:
Szia.Próbáld jó zsíros krémmel bekenni,esetleg terhességi striákra való olajjal.
2/5 anonim válasza:
Szia! Nem írod, hogy kismama vagy-e. Tanácsaim:Zuhanyozz, ne használj márkás-nem márkás tusfürdőket.Nézd meg az összetételét. Legyen növényi olajos pl. BABÉ termékek, gyógyszertár által készített termékek, kapható növényi olajos,illatszermentes szappan.Intim mosakodót is használhatsz az intim helyre.Testápolót is hasonlókat ajánlanék.Mellre jó hatású a napraforgó olaj, Lansinoh mellbimbókenőcs, Bepanten krém, vazelin/ nemcsak mellre használhatók.
3/5 anonim válasza:
Szia ismét! Elfelejtettem írni, hogy tiszta pamut melltartó, póló viselése.Parfőmöket, sprayket ne használj!!
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat. Ezeket mind megtettem, de sajnos csak javulást, de nem teljes "gyógyulást" tapasztaltam. Azért nem adom fel, hátha rendbejön.
2008. jún. 8. 20:07
5/5 A kérdező kommentje:
Kedves 2. válaszoló! Köszi a listát, ezeket még nem kipróbálom.
2008. jún. 8. 20:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!