Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18hetes és 5napos vagyok. Már...

Edus83 kérdése:

18hetes és 5napos vagyok. Már egyszer éreztem a héten a picit de azóta semmi! Ez normális? Nem kéne már minden nap éreznem? ügye nincsen baj?

Figyelt kérdés
2009. szept. 12. 06:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Nyugi, nem kell minden nap, még nagyon gyengék a csontjai és sokat forog, nem mindig a hasfalad felé néz a keze lába. Még néhány hét és minden nap erősen érezni fogod!
2009. szept. 12. 07:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Én ennyi idösen még nem is éreztem! Legalábbis nem tudtam,hogy ö az! 19 hetesen voltam benne biztos,de én se éreztem minden nap, csak ha hanyat feküdtem és figyeltem. Akkor még nagyon aprókat mozog,alig észrevehetö.
2009. szept. 12. 07:51
 3/3 anonim ***** válasza:

Ne aggódj én pontosan 18+5 voltam, amikor először éreztem Babót, utána szinte 3-4 naponta egyszer. 20. héttől már kb 2 naponta, most 21+1 hetesen már minden nap többször is. Ahogy erősödik, egyre jobban és többet érzem.

De szerintem ez is, mint minden más a terhesség alatt eltérő. Attól is függ, hol tapadt a placenta. (nekem mellső fali, ezért nem is olyan erőteljesen érzem, de még lehet, hogy ez is változik)(-:

2009. szept. 13. 06:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!