Terhesség alatt Nurofen szedése?
Sziasztok! 29 hetes terhes vagyok a második gyermekem várom. Jó indulatú daganat volt a fogágyam alatt és csonthártyagyulladás. Kiszedték a fogam, lekezelték. 2*1 Augmentint én 3*1 Nurofent és jegelést ajánlottak.
Nőgyógyászom is engedélyezte a Nurofent.,azt mondta ez egy olyan fájdalom amit muszáj kezelni, mert a gyereknek többet árt, ha én szenvedek. De a fórumokon a betegpapíron és a patikus azt mondta, hogy a gyereknek a vérkeringésével lehet baj ,esetleg vetélést okozz , és szívelégtelenséget is okozhat.
CSONTHÁRTYA GYULLADÁS NAGYON NAGY FÁJDALOMMAL JÁR, BE VAN DAGADVA ENNI ALIG TUDOK.. Pirin érzékeny vagyok a Panadolt próbáltam de nem használT:(...
Bízom a Nőgyógyászomba De a kisördög ott motoszkál, hogy mi van ha.... Mindenki véleményére kíváncsi vagyok..ki mit tapasztalt vagy ki mit hallott.. NEM GONDOLOM, HOGY CSAK ÉN KÜZDENÉK TERHESSÉG ALATT ILYEN GONDDAL. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!