35-36 hetes kismamik ti is gyakrabban vagytok nyügösebbek? Vannak hangulatingadozásaitok?
Figyelt kérdés
Sziasztok,észrevettem hogy 1 hete tul nagy hangulatingadozásom van reggelente néha böghetnékem is van ha a párom nem ugy szól hozzám el is pityeredek.Nállatok is van ilyen vagy csak nekem van bajom?2009. szept. 11. 10:37
1/3 anonim válasza:
Szia! Én 33-hetes vagyok, de ugyanezt tudom elmondani. Egyik pillanatban én vagyok a világ legboldogabb kismamája, aztám jön a mélypont, mindez kiszámíthatattlanul. Gondolom neked is azért rossz, mert alapvetően kiegyensúlyozott emberek vagyunk, vagy már voltunk. Engem ez nagyon megvisel, mert általában egy mosolygós, nyugodt ember vagyok, voltam
2/3 anonim válasza:
Szia. 36+3 hetes vagyok. Hangulat ingadozást nem vettem észre magamon, de kb 1 hete olyan álomkór van rajtam, hogy alig bírok magammal napközben. És még ami fura, hogy éjjel kevesebbet járok ki pisilni (az eddigi 4-5 helyett 2szer)és viszonylag jól alszom, és mégis végigásítozom a nappalokat. Napközben nem tudok aludni, mert a babám elég mozgékony, és egyfolytában mocorog, így nem tudok nagyon aludni napközben. Remélem ha kint lesz azért nappal fog aludni. :)
Sok boldogságot! :)
Ani
3/3 anonim válasza:
en 35 hetes km.vagyok,de nem tapasztaltam ilyesmit,nem lehet,hogy a tudatalattidban nagyon izgulsz mert mar tudod,hogy nem sok van hatra?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!