Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 35-36 hetes kismamik ti is...

35-36 hetes kismamik ti is gyakrabban vagytok nyügösebbek? Vannak hangulatingadozásaitok?

Figyelt kérdés
Sziasztok,észrevettem hogy 1 hete tul nagy hangulatingadozásom van reggelente néha böghetnékem is van ha a párom nem ugy szól hozzám el is pityeredek.Nállatok is van ilyen vagy csak nekem van bajom?
2009. szept. 11. 10:37
 1/3 anonim ***** válasza:
77%
Szia! Én 33-hetes vagyok, de ugyanezt tudom elmondani. Egyik pillanatban én vagyok a világ legboldogabb kismamája, aztám jön a mélypont, mindez kiszámíthatattlanul. Gondolom neked is azért rossz, mert alapvetően kiegyensúlyozott emberek vagyunk, vagy már voltunk. Engem ez nagyon megvisel, mert általában egy mosolygós, nyugodt ember vagyok, voltam
2009. szept. 11. 11:10
 2/3 anonim ***** válasza:
77%

Szia. 36+3 hetes vagyok. Hangulat ingadozást nem vettem észre magamon, de kb 1 hete olyan álomkór van rajtam, hogy alig bírok magammal napközben. És még ami fura, hogy éjjel kevesebbet járok ki pisilni (az eddigi 4-5 helyett 2szer)és viszonylag jól alszom, és mégis végigásítozom a nappalokat. Napközben nem tudok aludni, mert a babám elég mozgékony, és egyfolytában mocorog, így nem tudok nagyon aludni napközben. Remélem ha kint lesz azért nappal fog aludni. :)

Sok boldogságot! :)

Ani

2009. szept. 11. 13:19
 3/3 anonim ***** válasza:
en 35 hetes km.vagyok,de nem tapasztaltam ilyesmit,nem lehet,hogy a tudatalattidban nagyon izgulsz mert mar tudod,hogy nem sok van hatra?
2009. szept. 14. 16:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!