Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akiknek már befordult a babájuk?

Akiknek már befordult a babájuk?

Figyelt kérdés
Hol érzitek leginkább a magzatmozgást?
2013. febr. 27. 12:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem már befordult, de nem érzem, hogy máshol mozogna, mint előtte. Ugyanúgy az egész hasam területén, van hogy fent, van hogy lent, van, hogy picit, van, hogy hullámzik.
2013. febr. 27. 13:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem folyamatosan jobb oldalt mocorog, ott rugdos. Néha mikor ülök kissé balra is kell dőlnöm, és a hasam is egy kicsit jobbra visz.
2013. febr. 27. 13:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem befordult, de fent is és lent is érzem őt. Tegnap nagyon feszegette a határait a kezével, mert rendesen éreztem, hogy végighúzza többször is alul a hasamon. De ezt jobban bal oldalon érzeni. A lábaival a mellem alatt a bordáimat rugdossa. Elég kellemetlen. És jobban a bal oldalon szokta magát kinyomni, ilyenkor mindig megijedek mert nagyon elmegy jobb oldalra a köldököm :-D
2013. febr. 27. 13:30
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi:) Boldog babavárást!
2013. febr. 27. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!