Akiknek már befordult a babájuk?
Figyelt kérdés
Hol érzitek leginkább a magzatmozgást?2013. febr. 27. 12:47
1/4 anonim válasza:
Nekem már befordult, de nem érzem, hogy máshol mozogna, mint előtte. Ugyanúgy az egész hasam területén, van hogy fent, van hogy lent, van, hogy picit, van, hogy hullámzik.
2/4 anonim válasza:
Nekem folyamatosan jobb oldalt mocorog, ott rugdos. Néha mikor ülök kissé balra is kell dőlnöm, és a hasam is egy kicsit jobbra visz.
3/4 anonim válasza:
Nekem befordult, de fent is és lent is érzem őt. Tegnap nagyon feszegette a határait a kezével, mert rendesen éreztem, hogy végighúzza többször is alul a hasamon. De ezt jobban bal oldalon érzeni. A lábaival a mellem alatt a bordáimat rugdossa. Elég kellemetlen. És jobban a bal oldalon szokta magát kinyomni, ilyenkor mindig megijedek mert nagyon elmegy jobb oldalra a köldököm :-D
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi:) Boldog babavárást!
2013. febr. 27. 17:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!