Kinek mennyi idő után sikerült teherbe esnie? Gondolok itt azokra akiknek nehezen ment.
Kedves Babára vágyók!
Ne aggódjatok, csak képzeljétek el minden nap, hogy sikerül!:-) Nekem így 35 évesen az 5. hónapban, majd majdnem 40 évesen a 2. hónapban megfogant a babóca.
Első baba majd 2 év után, akkor már el is múlt az apa 40!!!! Második bébi 3-4 hónap alatt..... Pedig magas volt a prolaktinom. Szóval az a különbség a kettő között, hogy először szétgyötörtem magam a téma miatt, most viszont csak lazán vettem és jött :)
Kitartás!! Remélem mindenki megtapasztalja a csodát!!
Először 2. hónapban (18 voltam), másodjára 5 év próbálkozás után (vetélés), harmadjára 2 év után.
Sok sikert! :) Kitartás és ima! :)
Fel ev utan, most sikerult a kis draga. Csutortokon leszunk 8 hetesek.
6 honapon keresztul gorcsoltem, hogy mikor jon mar... aztan amikor a gorben alapjan ugy tunt nem volt peteeresem feladtam ... es nagy meglepetesemre 3 pozitiv teszt lett belole :)
Sok sikert es kitartast jovendobeli kismamik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!