Bennetek a terhesség ideje közben nem hanyagolt a
párotok? Nem éreztétek, hogy kicsit háttérbe szorultok?
Figyelt kérdés
én nagyon ezt érzem, de nem akarok még rákérdezni tőle...
2013. febr. 24. 14:46
1/8 anonim válasza:
Nem hanyagolt, semmilyen értelemben. Miért nem kérdezed meg tőle, hogy miért szorít háttérbe? Lehet csak a babát félti.
2013. febr. 24. 14:59
2/8 anonim válasza:
Bennetek?
Titeket.
Előfordulhat ilyen, de ez sokkal inkább rajtad múlik. Nagyon kevés az olyan férfi, aki ilyenkor nem tud ránézni a nőre - a többségnek inkább kívánatosabb lesz.
De mondom: ez inkább rajtad múlik. Ha azt mutatod, hogy kívánod őt, párja és társa szeretnél lenni most is - biztos sikered lesz!
2013. febr. 24. 15:01
3/8 A kérdező kommentje:
ezelőtt mindig , ha elmentünk egymás mellett, megsímogatott , puszit adott csak úgy!! beszélgettünk, este egymásba bújtunk. Mostanában ilyen nincs. Elég messze dolgozik most és csak 2 hetente jár haza, minden nap hív, de nem olyan velem , mint ezelőtt. Sokat sírok emiatt, mert úgy érzem nem vagyok már neki elég megfelelő, főleg pocakkal. Nem símogat, csak néha, inkább tesz-vesz, olyan mintha kerülne. lehet hogy csak én gondolom így, de mióta kiderült hogy kisfiúnk lesz, nekem azóta furi egy kicsit. Szeretem nagyon is!!! És egyre jobban bánt ez a dolog.
2013. febr. 24. 15:05
4/8 anonim válasza:
Nem gondolod, hogy azért, mert sokat dolgozik és fáradt, mire hazaér?
De lehet, hogy azt képzeli, te nem szeretnéd.
Mondd meg neki, hogy mit szeretnél, mert magától nem fogja kitalálni! Tudod, a férfiak nem értik a célzásokat. Az egyértelmű célzásokat sem!
2013. febr. 24. 15:25
5/8 A kérdező kommentje:
már ezen tépelődöm elég régóta, hogy leülök és megkérdezem tőle, mi zavarja. Tudom hogy sokat dolgozik, de amikor nem lát 2 hétig, akkor már azért jobban is örülhetne nekem. És ami a legrosszabb hogy 2 napot van itthon és utána megint elmegy. Mikor németországban volt és 10 hetekig nem jött haza, minden perset együtt töltöttünk, és még terhes sem voltam. És ma megint elment, csak 2 puszi, semmi csók és már a kocsiban is volt :(
2013. febr. 24. 15:30
6/8 anonim válasza:
Nálunk ilyesmi nem volt, sőt! Minden nap szinte megkíván, már főzni sem enged pedig még csak a 4. hónapban vagyok.
Azért az elég kemény dolog hogy csak kéthetente jár haza, de mint írtad volt ennél már többet is távol munka ügyben. Így csak a terhességre tudok gondolni vagy egy kívülálló okra. Semmit nem mondd miért ilyen? Mert így elég nehéz ám rájönni.
2013. febr. 24. 15:35
7/8 A kérdező kommentje:
még konkréten meg sem kérdeztem tőle, hogy miért ilyen. Gondolok én itt a stresszre, a sok munkára, sokat agyal, szinte mindenen, de........ én már alig várom hogy megölelhessem, megszorongassam, mint ezelőtt, de ő most pont az ellenkezője. Meg sem tudom mondani pl mikor csókolóztunk utoljára, csak egy gyors puszi és ennyi. Sex is van, de már nem kívánja ... ezt már mondta hogy nem hiányzik neki..... :( de nekem igen :(
2013. febr. 24. 15:40
8/8 A kérdező kommentje:
én imádom, és nem akarom elveszíteni, de amiket felsoroltam ahoz úgy gondolom a terhességnek is köz van. Az előző közös babánk sajnos 13 hetesen meghalt, ami megviselt mindkettönket, mert ő pont külföldön volt, nehezen jött a mostani picuri, amit már alig vártunk, és most itt egy ilyen hülye helyzet!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!