Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti éreztetek furcsa szájízt a...

Ti éreztetek furcsa szájízt a terhesség alatt?

Figyelt kérdés

Már kicsit kiborít. Amióta terhes vagyok azóta mindig furcsa, olyan savanykás szájízem van. Most, hogy a végét húzom már, megint élesebben előjött. Remélem terhesség után elmúlik. Ti tapasztaltatok hasonlót?

37 hetes

2012. nov. 7. 14:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem egész terhesség alatt olyan szájízem volt, mintha elemet nyalogattam volna. Ilyen édeskés fémes íz. Normálisabban nem tudom leírni. Nem tudom, hogy mikor múlt el, fel sem tűnt. Annyi minden megváltozott szülés után, hogy erre tényleg nem emlékszem. Most már tuti, hogy nincs. :-) 18 hónapos a lányom.
2012. nov. 7. 14:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem keserű inkább a szám íze. Nem is érzem rendesen a valós ízét az ételeknek, italoknak. Van, hogy undorodva tolom el, hogy biztos már romlott, vagy nem jól sikerült a főztöm, mire a párom, fiam kijavít, hogy nagyon finom, semmi baja, csak én érzem ezt. Mondjuk én még csak 8 hetes vagyok és nonstop hányingerem van :)
2012. nov. 7. 14:13
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Pont tegnap mondtam a férjemnek,hogy mióta terhes vagyok,olyan mintha másnapos lennék..Nem olyan friss a szám íze,hiába mosok fogat.

Amúgy én minden ízt intenzívebben érzek.Az üdítőkbe pl. mintha mindíg valami vegyszeres ízt éreznék,pedig eddíg ugyanazt megittam.

2012. nov. 7. 14:22
 4/5 anonim ***** válasza:

Én is inkább ilyen vegyszeres, kesernyésnek mondanám. De szülés után 1-2 nap alatt elmúlik. Én is szinte már óránként mosnék fogat, szájvíz nekem sokat használ, de ugye azt is csak mértékkel szabad használni.

Van olyan, hogy egy pohár vizet sem tudok meginni, mert poshadt ízűnek érzem :-(

34. hetes, harmadikat váró kismama

2012. nov. 7. 14:44
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Először is gratulálok a babóhoz, gondolom már a karodban tartod:) Elmúlt szülés után a kellemetlen szájíz nálad?

Sajnos ez elég utálatos. Én az első gyerekemnél egyáltalán nem éreztem, a másodiknál az első 14 hétben nagyon intenzíven, most a harmadikkal meg megint borzasztó (7 és fél hetes vagyok), alig bírom magam elviselni.

2012. dec. 14. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!