Ti éreztetek furcsa szájízt a terhesség alatt?
Már kicsit kiborít. Amióta terhes vagyok azóta mindig furcsa, olyan savanykás szájízem van. Most, hogy a végét húzom már, megint élesebben előjött. Remélem terhesség után elmúlik. Ti tapasztaltatok hasonlót?
37 hetes
Szia!
Pont tegnap mondtam a férjemnek,hogy mióta terhes vagyok,olyan mintha másnapos lennék..Nem olyan friss a szám íze,hiába mosok fogat.
Amúgy én minden ízt intenzívebben érzek.Az üdítőkbe pl. mintha mindíg valami vegyszeres ízt éreznék,pedig eddíg ugyanazt megittam.
Én is inkább ilyen vegyszeres, kesernyésnek mondanám. De szülés után 1-2 nap alatt elmúlik. Én is szinte már óránként mosnék fogat, szájvíz nekem sokat használ, de ugye azt is csak mértékkel szabad használni.
Van olyan, hogy egy pohár vizet sem tudok meginni, mert poshadt ízűnek érzem :-(
34. hetes, harmadikat váró kismama
Szia!
Először is gratulálok a babóhoz, gondolom már a karodban tartod:) Elmúlt szülés után a kellemetlen szájíz nálad?
Sajnos ez elég utálatos. Én az első gyerekemnél egyáltalán nem éreztem, a másodiknál az első 14 hétben nagyon intenzíven, most a harmadikkal meg megint borzasztó (7 és fél hetes vagyok), alig bírom magam elviselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!