Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor kezdett el nőni a...

Mikor kezdett el nőni a hasatok? 16+2 hetes vagyok és még szinte semmi.

Figyelt kérdés
Másnak már olyan nagy van, az enyém meg olyan mint ha csak jól bevacsoráztam volna.. :(
2013. febr. 22. 18:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nekem 11 hetesen kezdett el látszódni, pedig nem voltam vékony, de látszott. Nem olyan volt, mint aki meghízott és nem is olyan, mint aki fel van puffadva, rendesen kezdett gömbölyödni. Mikor a 19 hetes uh-ra mentem, nem hitték el, hogy csak 19 hetes vagyok, azt hitték, hogy a 26 hetes uh-ra mentem.:)

De nagy is lett a babám, 4 kg-os. Szülés előtt bent a kórházban lett is kép csinálva rólam, szó szerint, mintha egy hordót nyeltem volna le, hatalmas hasam volt.:)

2013. febr. 22. 18:13
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekem 18. héttől. Pedig 2. baba. Legyél nyugodt, nagyon hamar látszani fog. Szerintem örülj neki!! A terhesség végére úgyis mindenkinek nagy hasa lesz.
2013. febr. 22. 18:16
 3/11 anonim ***** válasza:
nekem már a 9.héten volt egy pici gömbölyü hasam alul,viszont most a 11.héten már olyan,hogy bizony mások szeme is megakad rajta :)
2013. febr. 22. 18:37
 4/11 anonim ***** válasza:
Az hogy kinek mikortól látszik a pocak alkatfüggő. Pl. egy "ducibb" anyukán később látszik, mint egy vékony anyukán. Én ikerterhes voltam, 75 kg-mal kezdtem a terhességet és kb. a 20. héten kezdett látni a hasam, pedig ketten voltak bent. :-)
2013. febr. 22. 18:48
 5/11 anonim ***** válasza:

Változó, hogy kinek mikor. Ismerősöm kb. 7-8 hónapos lehetett mikor látszódott valami, van olyan is akiről meg nem lehetett volna tudni meg mondonai, hogy terhes végig. /alkata miatt/

De pl:. unokatesómnak már 3,5 4 hónaposan látszódott.

2013. febr. 22. 19:15
 6/11 anonim ***** válasza:
Tök vékony vagyok, éppen ma 16 hetes és semmi sem látszik. Első terhességemnél már a 12. héten megvolt alul a gombóc. Most valahogy nem akar előbukkanni, viszont a mozgásokat pár napja érzem.
2013. febr. 22. 19:30
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem kábé a 23-24 hétig szinte semmi sem látszott, csak mintha felszedtem volna pár kilót. Most már hála istennek látszik rendesen, de nagyon aggódtam, hogy semmi nem fog látszani... :)
2013. febr. 22. 19:53
 8/11 anonim ***** válasza:
Azt cáfolom, hogy vékony nőkön előbb látszódik, ducibbakon később, én 50 kilóval kezdtem a terhességet, mégis 18 hetesen kezdett látszani, addig csak a szimpla "bekajált állapot" volt.
2013. febr. 22. 20:40
 9/11 anonim ***** válasza:
17 hetesen kezdett nekem látszani. Nyugi kérdező fog látszani, de még mennyire!!:)
2013. febr. 22. 23:06
 10/11 anonim ***** válasza:
Gondolom elso babad:) Nalam is igy volt az elsonel ne aggodj latszani fog es legalabb nem reped szet a borod mert szepen lassan tagul!NEkem elsonel kb 20.heten latszott most a masodik mar a 8.heten is szepen dudorodik.
2013. febr. 23. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!