Nektek első babánál mikor kezdett el nőni a hasatok és a melletek?
Nekem sem látszik még a pocim kicsit sem,első baba lesz.
A mellem is alig nőtt,még most is azt a melltartót hordom amit akkor hordtam,amikor pozi lett a teszt.Nekem inkább csak a mellbimbóim fájtak,meg néha éreztem olyat mintha nehezebbek lennének.Szóval valamivel nagyobb lett,mert kicsit kisebb lett a kosara amióta terhes vagyok,de még mindig belefér a mellem.
A pocim pedig szerintem azért nem látszik még mindig,mert a 160 centimhez 83 kg vagyok.A terhességem eleje óta 5 kg plusz jött fel.
16+3 hkm
A pocim a 20-22 héten kezdett el látszódni,a mellem viszont már akkor nőtt mikor pozitívat teszteltem. 70/B ről 85/C re változott. De ez mindenkinél más,ne aggódj,nem vagy lemaradva semmiről. :)
Csak boldogan!
33 hkm
Szia !
Nálam ugy 22 heten kezdtem el látni , addig csak olyan voltam mintha egy kis súlyfelesleg lenne . Majd úgy a 28 héten már tényleg terhes pocim lett . Én ugye 58 kg estem teherbe , most 38 hetes vagyok most vagyok 72 kg .
A melleim nem nőttek semmit .
Szia!
Hát nekem is késön kezdett el nőni vagyis látszódni. Ez emberfüggö inkább testfüggő :D én deréktájon széles voltam az elött is meg volt kis hasam szoval nekem késöbb kezdett el látszodni mint másnak akinek nemvolt az elött pocija :D olyan 20.héttől körülbelül a mellem az elején csak feszül aztán egyre jobban nőtt. És még fog ugye :D
Ne aggódj mindennek eljön a maga ideje :)!!
29.hetes kismama :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!