Kismamák, mikor kezdett nőni a hasatok, mikor látszódott? Milyen most a hasatok?
Mindenki válaszát szívesen veszem!
Elsősorban azoknak a válasza érdekelne,akik kicsit testesebbek(mint én 174cm,82kg,42-44-es a ruhaméretem).
Köszönöm!
Nekem a tizedik héten már látszódott és a végére hatalmas lett. A baba is.
Most 2 hónapos és még mindig hatalmas :)
Megkérdezhetem,hogy milyen alkatú vagy?
Sovány vagy ducibb?
Szia!
172cm vagyok és 90kiló.
Nekem a 16-18hét környékén kezdett valami látszódni, de az még akár "hájas has" is lehetett. Igazán a 22ik hét környékén formásodott :)
Én azt hittem mivel duci vagyok, hogy majd egyáltalán nem lesz szép formás hasam, és láss csodát :) Végigdokumentálom szinte a heteket, és magamon is látom a változást, nagyon durva :)
29+3hkm
Én is 10-15 kg túlsúllyal kezdtem, szerencsére még semmit nem híztam, sőt fogytam.
Nekem kb. a 19.hét környékén kezdett picit látható lenni, hogy a köldököm alatt több is van már zsírnál :)
Most 22 hetes vagyok, már egyre jobban nő, de szerintem még mindig tűnök inkább teltnek, mint várandósnak.
Szia! Én majdnem ugyanannyiról indultam, mint Te(174/81), nekem már a 12. héten is látszott, mostmeg már nem férünk el egymástól, pedig még 12 hét visszavan!:-) Hízni 4 kg-ot híztam eddig, abból 2,5 víz!:-\
A pocim már egyértelműen babás poci!
Üdv, 27 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!