Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Győri kismamák! Hol érdemes...

Győri kismamák! Hol érdemes venni?

Figyelt kérdés

Melyik angol turiban, vagy hasonló helyen érdemes babaruhákat nézni?

Ma voltam az okmány irodával szemben, fent az emeleten, és nagyon aranyos dolgokat találtam, elfogadható áron.

Ti hol szoktatok vásárolni, körülnézni? Hova érdemes menni?

Köszönöm!

29+2hkm

2012. júl. 24. 20:33
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia, az a legjobb, ahol voltál, van még az Anya-Tanya is Marcalvárosban.

Én mondjuk ismerősöktől vásárolok....

34 hkm

2012. júl. 24. 20:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Én ki szoktam menni kisebb babaruha vásárokra/börzékre, és ott mindig ugyanattól vásárolok :) Hihetetlen jó árai vannak és sok szép ruhája. Elvileg van egy üzlete is, ott még sosem voltam, de tervezem én is, hogy elmegyek oda is. Az üzlet az Ifjúság krt. 34 szám alatt van a CBA-val szemben.
2012. júl. 24. 20:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen, az jó turi, én is ott lakom a közelben, és már többször is voltam nála. Nagyon sok ruhája van, és nem csak kicsiknek. Egy sapka kb. 300 Ft. egy szuper nadrág 330, kising max. 400. Csak annyi ruha van ott, hogy nem lehet sajnos mindet rendesen átnézni. Szerintem még a Plázás Háda is jó, csak ugye kicsit drágább, mint az előbb említett. Bár ott is ki lehet fogni nem használt dolgokat olcsón!
2012. júl. 24. 22:21
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm nektek!

Én ezzel a belvárosival teljesen meg vagyok elégedve, az árával is. Vettünk bababoltba a kisfiamnak rugdalózókat, egy db.-ért fizettem 3e ft-ot. Na akkor mondtam, hogy nem sajnálom , de ennyit azért mégsem. Ott több mint egy kiló ruháért fizetek ennyit és nagyon jó minőségűek, állapotúak.

Erre az Anya-Tanyára benézek még.

29+3hkm

2012. júl. 25. 08:51
 5/5 anonim ***** válasza:

Első vagyok, ennél még többre mész, ha vaterán, vagy tesz veszen nézegetsz ruhacsomagokat.

én már onnan is rendeltem bodykat a kislányomnak, nem bántam meg :)

Sok sikert!

34 hkm

2012. júl. 25. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!