Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes kismamák hogy telik...

Terhes kismamák hogy telik egy napotok?

Figyelt kérdés

Aki dolgozik hanyadik hétben van?

Aki nem dolgozik mit csinál, nem unatkozik?

Párotok hogy dolgozik?Meddig vagytok egyedül?

Vizsgálatokra egyedül mentek?

2012. júl. 24. 17:48
 1/8 anonim ***** válasza:
uh-kra igyekszünk együtt menni. a többire nem. nem dolgozom, 3évesemmel vagyok itthon,ősztől lesz ovis,nagy 5 éves ő oviban van. férjem 5körül ér haza,reggel 7kor megy. nappal van 2 óra pihenőidőm amikor a lányom alszik. nem unatkozom,de ha valamit nem akarok megcsinálni vagy nincs erőm,nem csinálom :) 28hetes vagyok
2012. júl. 24. 17:52
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a 22ik hétig dolgoztam, megbeszéltem a főnökömmel, hogy tovább nem szeretnék.

Tehát itthon vagyok, de nem unatkozok. Első baba, így nincs aki "lefoglalna",de feltalálom magam. Mosok, főzök, takarítok, sütök valamit. Egyébként a párom 8-től 2-ig dolgozik, legkésőbb fél 3ra itthon van. Tehát nem nélkülözöm sokat :) Ennek nagyon örülöök, mert a kisfiunk megszületése után is sokat tud majd segíteni.

Minden vizsgálatra elkísér, még azokra is amik délelöttre esnek.

29+2hkm

2012. júl. 24. 18:00
 3/8 anonim ***** válasza:

én 2 éves kislányommal töltöm a napot, 25 hétben vagyok,kisfiunk lesz. ha apa dolgozik akkor elmegyünk játszótérre vagy sütünk valamit sétálunk megyünk ide-oda

hétvégén megyünk a nagyszülőkhöz legtöbbször.

ha apa itthon van csinálunk valami közös programot,fürdő vagy barátokhoz megyünk, vagy cukrászda bevásárlás ilyesmi..

uh, vagy terhesgondozásra ahogy teheti eljön velem.

2012. júl. 24. 18:05
 4/8 anonim ***** válasza:

Felkelek reggel fel nyolckor nagynehezen. Kilencig mindent elvegzek ami a reggeli keszulodesnek a resze. Fel tizre beerek. Dolgozom mert nem tehetem meg hogy nem teszem szerencsere mosr mar ugy tunik rendben lesz a babo. Vlatozo idoben ma pl most megyek haza fwle. Otthon eszem valamit es meg fogok dolgozni. Remelem tizenegyig vegzem. Holnap kucsit lazabb lesz talan... 13hkm.

Vagy valami milyesmi.

2012. júl. 24. 19:11
 5/8 anonim ***** válasza:
Ja igen. Vizsgalatra ugy megyunk ahogy osszejon. Tehat apaval vagy nelkule.
2012. júl. 24. 19:14
 6/8 anonim ***** válasza:
24 hetes vagyok! Most költöztünk össze a férjemmel 2 hónapja. Ő 12 órában dolgozik, reggel 7-től este 7ig. Én pedig itt vagyok egyedül az anyósommal és a párom nagymamájával. Sokat unatkozok, nem tudok magammal mit kezdeni és az idősebbek is csak idegesítenek sokszor... Falun lakunk, itt még ki se nagyon tudok mozdulni,nincs hová menni... Vizsgálatokra, ultrahangra a férjemmel megyek mindig, amikor szabadnapja van. Egyszer voltam nélküle.
2012. júl. 24. 19:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Férjem három műszakban dolgozik, attól függ a napirendem, hogy éppen nappalos, délutános vagy éjszakás. Az éjszakás a legrosszabb, akkor nem tudok takarítani sem, legalábbis a szobába mert itt alszik. Néha unatkozom, olyankor hímzek, netezek, olvasgatok. Egyébként főzök, takarítok, mosok (bár kettőnkre nem kell csak hetente kétszer-háromszor, ha megszületik a baba ez változni fog) Hétvégente szüleimnél ebédelünk, segítek a főzésben. Alig várom, már hogy elköltözzünk innen, mert akkor a pakolászás, dobozolás még jobban lefoglalna. Szeretem rendszerezni a dolgainkat. Dokihoz ultrahangra együtt, illetve védőnőhöz is, egyébként egyedül megyek a vérvételekre például.
2012. júl. 24. 20:42
 8/8 anonim ***** válasza:

hogy őszinte legyek , elég idegbajosan telik a napom, csütörtökön indítják a szülést, ha nem méltóztatik magától jönni urasága. már szinte imádkozom, hogy történjen valami.

itt az eső is, nesze neked front, semmi...

2012. júl. 24. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!