Ti megosztottátok a facebookon vagy más közösségi portálon, hogy kismamák vagytok, esetleg képet is raktatok fel róla? Persze, akik már a 12. hetet betöltötték!
Én mindenképpen rakok fel, ha meglesz a 12.heti Uh kép, és persze ha minden rendben van.
Szintén 20éves, 9+4hkm
Én is tettem fel, mivel 20 éves voltam és a sok falubeli aki a másik dolgával van elfoglalva, ott szembesüljön vele és ne az utcán mutogasson rám. Tettem 12 hetes uh képet, majd a 28. Ès 32. Héten készült 4d-s képet, pocakos fotót csak egyet tettem, a 30. Héten.
21/ 1 éves fiúcska anyukája
Én a 20 hetes uh után gondolkoztam rajta, hogy a méreteit kiírom, de aztán úgy voltam vele, hogy sokkal jobb, ha személyesen találkozunk. Inkább ott lepődjön meg, jó látni a reakciókat. :)
Aztán véletlenül mégis feltettem a friss infót a neméről, amit csak egy csoportnak szántam, a gratulációkból meg kiderült, hogy mindenki látja. Mindenesetre, azt hiszem, más rólunk nem kerül ki. Majd ha megszületett, azt közöljük.
en direkt nem tettem fel a 27. hetig,de volt olyan kep, amin meg lettem jelolve a barataim altal es volt hasam.Aztan mar "lebuktam" es rakam fel 4d-s kepet.
Fb-n hozzatok letr csoportot es akkpr csak az abban szereplokkel tudjatok megosztani az uj infokat! nalunk 3 csoport van, a messze elo rokonok, baratok es a kozeli csalad. mind a harom csoporttal mas jellegu informaciokat tudok akarok megosztani, igy ez idealis megoldas!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!