Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16-17 hetes kismamák hogy...

16-17 hetes kismamák hogy vagytok?

Figyelt kérdés

Mekkora volt legutóbb a babád ? mikorra vagy kiírva?tudod már a nemét ? minden érdekel!!

Ha van kedvetek pocak képet is linkelhettek !!

2013. febr. 21. 16:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szia! Én tegnap voltam 16 hetes. Legutóbb a CRL 87 mm, a BPD 31 mm, a Femur 16,5 mm volt. Ez a hatodik babám, és valószínűleg lány, de még nem 100%. Ami zavar, hogy még alig érzem a mozgását, mert hatalmas, mellső fali lepényem van, ami teljesen "beborítja" a babát. (Pedig a hátsó fali lepényes babákat ilyenkor már 3-4 hete aktívan éreztem...) Pocak képem most nincs. És Te?
2013. febr. 21. 16:24
 2/11 A kérdező kommentje:

Gratula a 6. babához!!!

én aug.7-ére vagyok kiírva, baba szépen fejlődik, hátsó fali lepényem van, néha-néha azt hiszem már éreztem ...az elmúlt napokban kezdtem el figyelni a motoszkálásra :)

nemét nem tudjuk még ...4d-re majd szeretnék elmenni ...

2013. febr. 21. 16:31
 3/11 A kérdező kommentje:
sajna nekem nem írta fel a doki a mérteit, nem kaptam papírt sem róla....de legközelebb tuti kérek !!!!!
2013. febr. 21. 16:32
 4/11 anonim ***** válasza:

16+2 vagyok, 15+3-an voltam dokinál utoljára, akkor CRL 106 mm BDP 36mm. Július 31-re vagyok.. A 12 hetesen fiúnak mutatta magát. Most az sztk-n nem igazán akart azzal foglalkozni a doki, hogy megnézze.. Majd a 18.heti genetikain kíváncsi vagyok mit mondanak. :) Nem "pocak" fotózkodtunk még.. Majd.. :)

Üdv

K.

2013. febr. 21. 17:29
 5/11 A kérdező kommentje:
bocsi kedves K!! de ha 16+2 vagy akkor hogy hogy júli 31-re vagy kiírva ? az későbbre jönne ki ...
2013. febr. 21. 17:31
 6/11 anonim ***** válasza:

Én is aug. 7-re vagyok kiírva! :-)

Köszi a gratulációt! Én is gratulálok! Első válaszoló

2013. febr. 21. 19:20
 7/11 anonim ***** válasza:
Ja, és az elsőt én is ilyen tájban éreztem először, szintén hátsó fali lepénnyel (a többit már jóval előbb). Olyan jó lenne már ezt a babót is határozottan érezni! Megint én voltam, első (és utolsó) válaszoló
2013. febr. 21. 19:22
 8/11 A kérdező kommentje:

az előbb elkezdtem enni és nagyon beindult :))

biztos hamarosan Te is érezni fogod!!! :)

2013. febr. 21. 19:53
 9/11 anonim ***** válasza:

Hát lehet, de akkor is addigra vagyok. :) Volt aug 6-is. Ne kérdezd ki hogyan számolja én különösen nem izgatom magam amiatt a 6 nap miatt.

1. vizsgálat nőgyógyinál aug 6.

2. vizsgálat UH alapján: júl 31

3. Genetikai UH.alapján júl 31.

4. Védőnő valami korong alapján : júl 31.

(a kiskönyvembe is ezt írta. )

Hát kb ennyi. :)

Üdv

K.

2013. febr. 21. 19:54
 10/11 anonim ***** válasza:
Augusztus 8.-ra vagyok kiírva, a nemét még nem tudjuk. Hasam az még egyáltalán nincs ami érdekes mert az elsőnél 12 hetesen már volt. Eddig egy dekát sem híztam, bár nincs is nagy étvágyam még mindig. A fáradékonyság sem múlik. Mozogni pár napja már érzem, arra gondolkok hogy kicsit kellett volna várni a bejelentéssel a 4 éves lányom részéről mert minden nap úgy jön az oviból, hogy megszületett-e már a baba meg mekkora a hasam meg simogatja :)
2013. febr. 21. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!