23 hetes kismamák, Hogy vagytok? Derekatok kezd e már fájni?
Sziasztok!
Ha nem gond, beállnék a sorba. 23+3 napos kismami vagyok, és ugyancsak lányt várok, bár már nem az elsőt. Van egy 13 éves fiam is.
Nekem nem a derekam fáj, hanem a farokcsont, az egész medencém és a hasam alja. Sajnos ezzel már egy hónapja küzdök lassan és jóformán mozogni se bírok, sokat kell pihennem. Patikai készítésű szert is írt fel az orvos. Napi 3x1000 mg (3gr) magnéziumot kell szedjek. Ettől csak picit jobb, de koránt sem tökéletes. Így max egy órát "bírok ki" sétával és pár dolgot meg tudok csinálni, de utána eléggé nagyok a fájdalmaim. A por nélkül még ennyi se ment.
Súly szempontjából plusszal indultam, de az első 16 hétben 8 kilót fogytam, hányás nélkül. Azóta most mértek megint, 3 kiló jött vissza, hasammal már tolatok, jó nagy, de még így is minusz 5 kilónál tartok a kiindulóhoz képest, ergo nem híztam :) Nem is szeretném, ha elszaladna velem a ló!
Jövő héten aktuális a terheléses cukor. Remélem, ott is minden rendben lesz.
Pocaklakóm (név még kialakulóban) egy hete a legaktívabb, már látványos, bár már éreztem őt kb. a 15. héttől... Apa is csak azóta érzi, mióta ennyire aktív.
A szüléstől nem tartok, természetesen felmerülő gondolataim, "félelmeim" vannak, semmivel se esek túlzásba, hisz azt a két dolgot vallom, hogy a szülés fáj (nagyon), és ez a baba már bent nem maradhat, tehát valahogy világra fog biztosan jönni :)
Vásárlás szempontjából a nagy dolgok már megvannak, de csak azért mert hozzájutottam egy kecsegtető szetthez, nem tudtam kihagyni... Ha ez nem lett volna, csak március-áprilistól kezdtem volna neki. Így már "csak" ruhák, pipere, saját dolgok és egyéb apróságok kellenek szép apránként.
Ha tudok válaszolni nektek tapasztalat szempontjából, szívesen megteszem. Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!