Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8 hetes kismamák hogy vagytok?

8 hetes kismamák hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Hányinger, hányás, hidegrázás benneteket is elővesz már?

2013. febr. 18. 15:55
 1/7 anonim ***** válasza:

Ajajj, engem már 2hete legalább. Nem bírom túl jól. Első terhesség. Hányinger, hányás, és extra fáradékonyság.

8hkm

2013. febr. 18. 16:17
 2/7 A kérdező kommentje:
Én is rosszul vagyok, de "szerencsére" csak hányingerem van, viszont nekem már a második baba és az elsőnél nem jelentkeztek ilyen hamar a tünetek. Én is két hete már rosszul vagyok, az első babával kb 9 hetesen kezdődtek a rosszullétek.
2013. febr. 18. 16:31
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Hányinger, gyomorégés, puffadás, aluszékonyság. Nekem csak most kezdődött, ahogy beléptem a 8.hétbe. Előtte büszkélkedtem mindenkinek, milyen szerencsés vagyok, alig van terhestünetem... Talán a dicsekvésért kaptam. :)
2013. febr. 18. 18:48
 4/7 petera6 ***** válasza:
Én pontosan ma töltöm a 9. hetet, és ez idáig még semmilyen kellemetlen tünetem nem volt. Bennem is felmerült (mint az utolsó válaszolóban), hogy majd megkapom a 8. héttől, ha odáig nem is. De egyelőre még mindig semmi szerencsére. Van esély még a 9-10. héten ennek kialakulnia vagy azért ilyenkor már tényleg mondhatom, hogy megúsztam?
2013. febr. 19. 06:07
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én ma 7+4 napos vagyok (csak mensiből számolva, holnapután megyek dokihoz), de már kb. egy hete hányingerem van folyamatosan, ma már majdnem ki is raktam... szóval nagyon :) aztán a következő percben meg úgy korgott a gyomrom, hogy szinte visszhangzott a szobában :D

Minden délután le kell dőlnöm, van hogy alszom is, pedig én éjjel is nehezen aludtam eddig.

Am. 3 baba, az elsővel ugyanigy voltam a 16. hétig, a kisebbel meg végig hánytam. Azért remélem annyira nem durvul el :)

2013. febr. 19. 13:06
 6/7 A kérdező kommentje:

Kedves petera6!

Szerintem ha eddig nem jelentkezett semmilyen hányingeres tünet, akkor már nem is fog! Szerencsés vagy! :-)

Jó babavárást mindenkinek!

2013. febr. 19. 14:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Hello nekem reggel nincs bajom delutan kezdodik a hanyinger kb 4-6* hanytam inkabb csak hanyonger van meg faradekonysag,szeretet hiany .8+4 kismami
2015. márc. 9. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!