8 hetes kismamák hogy vagytok?
Figyelt kérdés
Hányinger, hányás, hidegrázás benneteket is elővesz már?2013. febr. 18. 15:55
1/7 anonim válasza:
Ajajj, engem már 2hete legalább. Nem bírom túl jól. Első terhesség. Hányinger, hányás, és extra fáradékonyság.
8hkm
2/7 A kérdező kommentje:
Én is rosszul vagyok, de "szerencsére" csak hányingerem van, viszont nekem már a második baba és az elsőnél nem jelentkeztek ilyen hamar a tünetek. Én is két hete már rosszul vagyok, az első babával kb 9 hetesen kezdődtek a rosszullétek.
2013. febr. 18. 16:31
3/7 anonim válasza:
Hányinger, gyomorégés, puffadás, aluszékonyság. Nekem csak most kezdődött, ahogy beléptem a 8.hétbe. Előtte büszkélkedtem mindenkinek, milyen szerencsés vagyok, alig van terhestünetem... Talán a dicsekvésért kaptam. :)
4/7 petera6 válasza:
Én pontosan ma töltöm a 9. hetet, és ez idáig még semmilyen kellemetlen tünetem nem volt. Bennem is felmerült (mint az utolsó válaszolóban), hogy majd megkapom a 8. héttől, ha odáig nem is. De egyelőre még mindig semmi szerencsére. Van esély még a 9-10. héten ennek kialakulnia vagy azért ilyenkor már tényleg mondhatom, hogy megúsztam?
5/7 anonim válasza:
Szia!
Én ma 7+4 napos vagyok (csak mensiből számolva, holnapután megyek dokihoz), de már kb. egy hete hányingerem van folyamatosan, ma már majdnem ki is raktam... szóval nagyon :) aztán a következő percben meg úgy korgott a gyomrom, hogy szinte visszhangzott a szobában :D
Minden délután le kell dőlnöm, van hogy alszom is, pedig én éjjel is nehezen aludtam eddig.
Am. 3 baba, az elsővel ugyanigy voltam a 16. hétig, a kisebbel meg végig hánytam. Azért remélem annyira nem durvul el :)
6/7 A kérdező kommentje:
Kedves petera6!
Szerintem ha eddig nem jelentkezett semmilyen hányingeres tünet, akkor már nem is fog! Szerencsés vagy! :-)
Jó babavárást mindenkinek!
2013. febr. 19. 14:15
7/7 anonim válasza:
Hello nekem reggel nincs bajom delutan kezdodik a hanyinger kb 4-6* hanytam inkabb csak hanyonger van meg faradekonysag,szeretet hiany .8+4 kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!