Szia!Gratulálok a kislányhoz!Nekünk első baba, kisfiú:)
Minden rendben semmi bajom:)Már nagyon várom hogy megszülessen és láthassam.Hányadik héten mértek neked 800grammot?Mi 23 hét 4 naposan voltunk 4d-n, akkor volt 635 gramm.
Szia!
Én is 30 hetes vagyok, és nagyon jól érzem magam. Kisfiúcska lesz, szerencsére az elejétől nincs semmi panaszom. Bár még dolgozom, így azért könnyebb...
Én 2 hete voltam a szokásos 28. heti ultrahangon és ott azt mondták, mérete teljesen átlagos, ami azt jelenti, 1200 g kb. Most lehet 1,5 kg. Holnap megyek a dokimhoz, én is kíváncsi vagyok, mekkora, mert mostanában érzem, hogy egyre kisebb neki a hely, amikor aktívan mocorog, az már nem mindig kényelmes.
Sziasztok!
30+4 hetesek vagyunk, első várandósság, és kisfiút várunk. Pont tegnap voltam orvosnál, 1430gr, 41cm. 8-) Jól vagyunk, leszámítva a medencefájdalmat, ami mostanában jobban előjött. Illetve tegnap azt mondta az orvos, hogy kevesebb a magzatvíz, ezért gyógyszert adott, 2 hét múlva vissza kell mennem.
Az igen akkor szép nagy baba!Gratulálok!!
Én 2 hét múlva megyek 32 hetesre, utoljára 23 hetesen voltunk 4d-n.Remélem, hogy szépen megnőtt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!