Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 15 hetes kismamák hogy vagytok?

15 hetes kismamák hogy vagytok?

Figyelt kérdés

hízással hogy álltok ? afp-re jövő héten mentek igaz?

meséljetek valamit! minden érdekel!

2013. febr. 18. 15:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Igaz hogy 16 hetes vagyok de a múlt héten kerültem korházba nyitott méhszájjal mivel mindig csináltam valamit.Ugyhogy vigyázz magadra ha te is terhes vagy.(mivel a kérdésbõl ez nem derül ki)pihenyj annyit amennyi csak jól esik.
2013. febr. 18. 16:05
 2/6 A kérdező kommentje:

és meddig kell kórházba maradnod ? vagy már otthon vagy ?

amennyit tudok pihenek, csak nem igazán jut rá idő....ja, és igen, persze terhes vagyok, 15 hetes....

2013. febr. 18. 16:19
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Jól vagyok, jövő hét afp, és elvielg integrált teszt. Ami valszeg elmarad, mert úgy döntöttem, h legyen magzatvíz vétel ( az a tuti, 37 leszek mire szülök), így lehet h ez a vizsgálat el is marad.Bár kétségek gyötörnek, h jól teszem-e!3 éve vártuk a baát, és nem vagyok fiatal, ha valami lesz a vizsgálat következtében azt nem bocsátom meg magamnak, de ha beteg lenne azt sem. Naponta vívódom ezen a kérdésen...nekem most ez a legnagyobb problémám!

2013. febr. 18. 16:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Sziasztok, én holnap megyek afp-re. jól vagyok, eddig 3 kg-t híztam, a pocim is növekszik, de érdekes mód inkább este fele "nő meg" ti is tapasztaltatok ilyesmit? eddig dolgoztam, de nagyok kacsingatok a táppénzzel. a munkám miatt napi 250-300 km-t is le kell vezetnem...egyre rosszabbul viselem az utazásokat.
2013. febr. 18. 17:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Már ithon vagyok de 1 hétig kellet maradni.De hogy írjak ho zzá pozitívat is legalább megtudtam hogy kislányom lessz és jól van bent a pocakban..Egészséges
2013. febr. 19. 17:46
 6/6 A kérdező kommentje:

ó gratulálok a kislányodhoz és vigyázz magatokra !!

reggel is van pocak, de este a kajálásoktól nagyobb :)))szerintem normális :)

2013. febr. 20. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!