Császár utáni depresszió?
Tényleg depressziós vagy? Mert van olyan, hogy szülés utáni depresszió a hormonok miatt, de ennek nincs köze ahhoz, milyen úton született meg a gyermek. Aztán meg úgy tudom, a depresszió "lényege" az, hogy nincs oka a szomorúságnak, az ember levert akkor is, ha süt a nap és egész nap csak aludna, elhanyagolja magát.
Én is sírós voltam sokáig és dühös voltam magamra, Istenre, az orvosokra..., mert először veszélyeztetett voltam kórházasdival, plusz 30 kiló vizesedéssel, aztán meg császár után az intenzívre kerültem pár hétre. De ez nem depresszió volt, "csak" méreg, hogy egyáltalán nem úgy alakult terhesség és babázás, ahogy én elterveztem. Ma sem vagyok 100% túl rajta - pláne, hogy szeretnék még gyermeket - de megtanultam idővel hálásnak lenni a gyermekemért, az életemért és büszke lenni a bátorságomért és a jelenlegi "szintemért", amiért igencsak megküzdöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!