Van itt más is aki "túlhordásban" van?
Hogyan élitek meg ti és a környezetetek ezt az állapotot ..én már nagyon rosszul érzem magam tőle kissé depisen .
40+6 hkm
Szóval itt vagyok !:)
Első válaszolónak köszi ,hogy irtál és sztem engem is elszámoltak kissé de másik arányban vagyis most lehet negyven hetes max egy két napos ..
Mindegy is a lényeg hogy előző gyermekeimre is ráhúztam egy egy hetet ami eddig nem zavart de most valahogy nagyon kivagyok már nem úgy birom a dolgokat mint régen . :)
Második válaszoló !
Én ugyan igy érzek én is kivagyok a kérdések miatt az elintéznivalómat is estére hagyom inkább napközben ctg-re járok inkább csak ,hogy minél kevesebb ismerőssel találkozzak és ne kérdezzék meg 800 -ra :-Egyben vagy még ??? Tudom nem rosszból teszik de UNOM!!!!!!
Egyébként álomterhesség volt de mostanra már terhes szó szerint és túl szeretnék én is rajta már nagyon lenni ,és nem szeretném ha inditanának hanem spontán szeretném mint az a többiekkel is történt és nem külső beavatkozásokra szülni .Én nekem az inditás amúgy azért sem szimpi mert sok a végén a császár belőle .. persze ha muszáj az más de a babámnak hál istennek semmi baja jól érzi magát oda bent én viselem már nehezen és szó szerint sirógörcseim vannak sokszor türelmetlen vagyok mindenkivel semmi sem jó már .Nagyon de nagyon szeretnék már a végén lenni de teljesen . Remélem mielöbb a karjaimban tarthatom a legkisebb kincsemet VÉGRE!!!!! Tüneteim napról napra erősebbek hozzá ,de még nem az igazi . Mondjuk ilyenkor már percről percre megtörténhet a csoda . :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!