Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki mennyit hízott a terhesség...

Ki mennyit hízott a terhesség alatt? Mennyi a sok? Lehet baj belőle?

Figyelt kérdés
2013. febr. 20. 20:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
9kilót híztam és a 41.héten szültem.
2013. febr. 21. 01:23
 12/14 anonim ***** válasza:
Sziasztok, én még csak a 22. hétnél tartok és már 12 kg-ot híztam, szoval szerintem ez rengeteg és nem is mondhatnám hogy sokat eszem, kb. annyit mint a terhességem elött, és az elsö 3 hónapban sokat hánytam, de mégis híztam, párom szerint sok vizet tart bent a szervezetem, tornázok is, de mindig egy kicsit hízok, de a kisfiam mindennél fontosabb, és abban bízok hogy ha már megszületik és kicsit nagyobb lesz, sokat kell majd utána szaladni és lemennek a plussz kilók.
2013. febr. 21. 09:18
 13/14 anonim ***** válasza:

Húúú, mennyit aggódtam ezen én is. Pedig sokszor nem rajtunk múlik, milyen az alkatod, gének, honnan indulsz.

70-ről indultam, plusz 5 kilóval (75 kg) mentem szülni (37 hetesen) és mínusz 5-tel (65kg) jöttem haza a kórházból. Sajnos így alakult, komplikációk miatt.

Most 5 hónapos a babám de még mindig nem értem el a 70kg-t, szoptatok még.

2013. febr. 21. 10:10
 14/14 anonim ***** válasza:
Minden terhességemnél 14-17 kiló között híztam, de mindig lement.
2013. febr. 21. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!