Árthat valamit a babának, ha az apukának ekcémája van?
Nálunk is ez a helyzet, én annyit tettem, hogy nagyon sokáig szoptattam, 6 hónapos koráig kizárólag. Nagyon lassan vezettem be mindent és nagyon figyeltem a bőrére, csak patikai fürdetőt használtam, stb. Már 2 éves, kutya baja, gyönyörű a bőre. Viszont a doki bácsink szerint emiatt talán hajlamosabb a felsőlégúti megfázásokra. Egyszer volt egy enyhe kruppos rohamunk, azóta semmi. Mostanában beteg sem volt, igaz nálunk van nagytesó, tőle könnyebben elkapja, mégsem.
Összegzésben én is féltem, de nem igazolódott be, hogy bármit is örökölt volna. Most újra babát várok, és újra a szoptatás a vesszőparipám, hiszem, hogy sok mindent ki lehet védeni vele.
Jó babavárást!
16 hetes km
Valszeg a baba is megkapja az apjától, öröklődik.
Saját példám: ez az egyetlen, amit kaptam apámtól: pikkelysömör meg ekcéma. Kösz fater.
Ártani nem árt, de örökölhető.
Úgy értem, hogy nem árt, hogy foghatja etetheti stb nem "ragad", de valószinű, örökli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!