A második babát hogyan mondtátok el az apukának?
Szia!
Én lazán az orra alá dugtam a pozitív tesztet erre ő azt mondta,hogy nem biztos ez majd reggel csinálj másikat aztán az is pozitív lett és utána már elhitte,hogy 1 év próbálkozás után végre sikerült :) ,ez 7 éve volt :) .
Most ugyan így történt minden mivel márciusban döntöttük el,hogy jöhetne még egy hátha lány lesz :) és már áprilisban nem jött meg most meg azt nem akartuk elhinni,hogy ilyen gyorsan sikerült a baba :) .
14hkm
Még nem, csak érdeklődöm.
Mert az első az alap, hogy nagy meglepetés volt, meg is adtam a módját. De azért egy másodiknál kicsit úgy érzem, hogy már természetesebb a dolog, nem érzem azt, hogy nagy feneket kerítenék neki. De azért nem csak simán jelenteném be. Remélem azért érthető voltam :)
Én négy gyermeket szültem...és mind a négynél becsomagoltam azt a rugdalódzót amibe haza hoztuk :)
most az ötödiket várom és ugyan így tettem ,amikor oda adtam ,ki se csomagolta...tudom mi van benne!!mondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!