Hogyan mondod el apukának, hogy ideje indulni szülni, itt az idő?
Hát sajnos én is annyit mondtam neki, hogy: rossz lett az NST, gyere át és hallgasd meg a gyerek szívét. (Ő is orvos.)
Utána sürgősségi császár volt pár órán belül.
De szerintem ezt nem lehet előre kigondolni. :)
Én is már a kórházból hívtam fel! (túlhordtam sajnos, 42-ik hétig).
Felhívtam éjszaka, hogy jöjjön azonnal(25km), hozza a táskát, össze van készítve a motyó. Oké oké mondja megyek...
Eltelig egy óra....semmi....Eltelik még egy óra....semmi.....már úgy éreztem nélküle szülök, eredetileg apás szülésnek terveztük.
Felbosszantottam magam, hogy hol van már?? Felhívom megint!!! Hát képzeljétek el, visszaaludt. Azt hitte álmodott. Amíg a szülőágyon szenvedtem, ő húzta a lóbőrt otthon.
Szegény másodjára már úgy megrémült, hogy tíz percen belül beért, persze nem azzal a táskával amit kikészítettem........Ő pakolt össze egyet: 1 db pólyát, és 1db bodyt beletett egy óriási utazótáskába....:):):):)
Kórházban voltunk, nst és magzatvíz-vizsgálaton.
Kiderült zavaros a magzatvíz, ezért indítani kellett a szülést. Aznap épp egy szüretre mentünk volna, úgyhogy kitotyogtam a váróterembe, ahol a párom várt rám, hogy menjünk haza, és mondtam neki, hogy ma nem szőlőt, hanem gyereket szüretelünk. :)
Tudod, ki tudja mi lesz még a végéig, épp mikor indul be a szülés, mikor, hol leszel éppen. Felkészülni nem lehet, de ott és akkor tudni fogod mit mondj, a párod pedig szerintem mindent érteni fog az ijedt arcodból. :)
A vége felé az én párom minden reggel azt kérdezte: mi újság? indulhatunk szülni??
mikor éjjel beindultak a fájások, nem keltettem fel, vártam a reggelt hogy ébredjen és megkérdezze. hát persze hogy nem ébredt a szokott időben! :) de mivel már kb 3 perces fájásaim voltak, elég erősek is, így odabújtam mellé és próbáltam ébresztgetni. nagy nehezen felébredt, persze megint kérdezte : na, mi újság? mehetünk szülni? én meg azt válaszoltam: igen, de siessünk! nem akarta elhinni, vagy inkább felfogni. úristen! de most tényleg? komolyan??? most rögtön??? mondom: igen!! de akkor már látta rajtam hogy tényleg iszonyú fájásaim vannak. annyira ideges volt, kapkodott, levert mindent, pedig 4. baba volt. 15 percen belül a kórházban voltunk és rá 45 percre meg is született a gyönyörű kisbabánk. :)
Az elsőnél ő mérte a fájásokat és megkérdezte,hogy "szìvem 2 percesek a fájásaid nem kellene elindulni?" :-)) a másodiknál meg bementünk magzatvíz vizsgálatra a kiírt időpontban és pont akkor kezdett szivárogni a magzatvìz mikor lefeküdtem a vizsgàló asztalra :-)) így a dokim kíséretében kimetem a váróba rámosolyogtam éd megkértem "hozd fel a cuccot a kocsiból mert folyik a magzatvíz" :-) ő meg csak nézett, hogy most ez komoly :-) a doki meg mondta neki,hogy igen apuka ez komoly :-)
Most ikreket vàrunk ès már gyakorlottak vagyunk :-))
Sok sikert nektek vigyázz magatokra
12hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!