Hogyan mondtátok el apukának és a nagyszülőknek a nagy hírt?
Valami eredeti, aranyos ötleten gondolkodom. Egyelőre csak tervben van a Pici, de jó érzés eljátszani a gondolattal.
A "kiscipő"-s meglepetés szerintem elég mindennapos manapság, nagy meglepetést szeretnék :) Régóta várjuk már.
(Sok hasonló kérdést végigolvastam itt, de további ötletek is érdekelnének :))) Köszi, mindenkinek, aki válaszol! :)
Hát, nemtom,, h kinek mennyire tetszik, de vhol hallottam egy olyat, h küldött a kismama egy levelet (postán):
Kedves nagyszüleim!
Nem tudom, h szeretnétek-e engem, vagy várjátok-e, hogy megérkezzek, de ezúton szeretnék róla hírt adni nektek, hogy körülbelül 7 hónap múlva karjaitokban foghattok!
Szeretettel a legkisebb unokátok!
Vagy vmi hasonló szöveget el tudok képzelni, scak fontos, h derüljön ki, h kié a baba :)
Páromnak már napokat csúszott a menzije. Vett egy tesztet és amíg én melóztam,ellenőrizte is,hogy van-e "albérlő" vagy nincs! Fel is hívott,én meg majdnem leejtettem a telefont eszterga-javítás közben!! Asszem nem kell leírnom,hogy miért... A Kiskalács már 3. hónapos,eléggé tempósan is nő! Születési adat: Nov. 23. reggel 8 óra 39-kor bújt elő 3820 grammal és 53 centivel! 5 máosodperces korában meg is csináltam az első kápet Róla! ;)
3x Apa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!