Nektek is rosszul esik, ha a nagyszülőknek nem tetszik a név, amit a picinek választottatok?
nah, nálunk is ez volt a helyzet.
Mi a Hunor név mellett döntöttünk a férjemmel. Anyósom kijelentette, hogy ez egy csúnya, és ronda név, meg borzasztó, és hogy csúfolni fogják a fiamat. Aztán elmondta, hogy miért nem Máté, vagy Bence lesz. Mondtam, hogy Nem!!
Erre elővette a naptárt, és elkezdte sorolni a fiú neveket. Azt is mondta, hogy mi hívhatjuk Hunornak, vagy bárminek, de Ő "Mátézni" fogja.... Nah, kiakadtam, de nem szóltam neki...
Még egy darabig ezt hajtotta, aztán megbékélt vele.
Most se sokkal jobb, mert Hunorkának hívja...
meg fogja szokni a nevet, amit választottatok
egyébként szerintem bunkóság így beleszólni a szülők döntésébe.
szia!
mi pedig Oszkárnak fogjuk hivni és az egész család ki van akadva hogy hogy lehet ilyen nevet adni és hogy biztos ez lesz a neve. d3e engem nem érdekel a mi gyerekünk és ez lesz a neve. hagyd a fenébe nem neki kell nevet adni hanem nektek.
A mi picilányunk Zoé lesz. Jóismerősök kezdtek ki érte. Nagyon rosszul esett, azóta kerülöm őket. Szerintem teljesen természetes, ha bánt a dolog, hisz a Ti picikétekről van szó, Nektek kell választani, és mindenki másnak elfogadni. És szép neve lesz! :)
Szép várakozást! :)
Nagymamám közölte, mikor megtudta, hogy lányom lesz, hogy akkor Boglárka lesz.
Mondtam, hogy nem.
Később mondta, hogy akkor ugye Boglárka lesz?
Mondtam, hogy nem.
Megszületett a lányom, Alíz.
Nagymamám: szia, kicsi Bogika!
Mondtam, hogy nem Bogi, hanem Alíz!
Mire a nagymama: Az meg milyen név? Miért is nem lett Boglárka?
Most 2 éves a lányom, és naponta megkérdezi ezt.
Hogy bánt-e? Nem. Nem tudok mit csinálni vele, ez van. Ha ő nem akarja megemészteni, akkor mit csinálhatnék? Csak ezért nem lesz Bogika...
sziasztok!
Látom nem vagyok egyedül nálunk is ez a helyzet nem tetszik anyósomnak a név amit választottunk,azt mondta ö úgy se úgy fog neki szólni hát akkor nem,majd megbékél vele!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!