Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma derült ki, hogy terhes...

NyuszNyusz21 kérdése:

Ma derült ki, hogy terhes vagyok. Hosszú próbálkozás után összejött. Sajnos nincsen meg a kellő munkaviszonyom (365nap) csak 3hónapom, jelenleg regisztrált munkanélküli vagyok. Ebben az esetben jár valami támogatás?

Figyelt kérdés

2013. febr. 20. 13:42
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Mikor érdemes elmenni ezzel a munkaügyibe? mert ugye mégcsak ma lett pozitív a tesztem és holnap megyek el orvoshoz is. Még korai?
2013. febr. 20. 14:11
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Tudod drágám, a párom dolgozik, eddig én is dolgoztam, de a munkahelyem becsődölt, ezért lettem munkanélküli.. saját lakásban élünk, nincs hitelünk! Nem tudom ki vagy te hogy ítélkezz, de én nem fogok 45 éves koromig várni a gyerekcsinálással, azért mert hátha akkor jobb lesz... De ez én vagyok, el tudjuk tartani magunkat, a gyereket is és nem kell ahhoz luxus, hogy az ember gyereket vállaljon.. Szerinted annak nincs joga gyereket vállalni akinek nincs legalább 400 ezres bevétele? Mindenki máshogy él... Lehet te nem tudnál megélni annyiból mint mi, de mi így sem éhezünk, saját lakásunk van, és boldogok vagyunk... szerinted mi kellene még?
2013. márc. 12. 21:35
 13/15 A kérdező kommentje:
Énse értem miért kell ebbe beleszólni.1hónap múlva már mi is saját lakásba költözünk és megvan minden ami kell,éhezni nem éhezünk és ahol elfér 2ember ott van hely mégegynek! Arról nembeszélve hogy ha az országba minden ember arra várna hogy hú mikor leszek milliomos,kipusztulna az ország!engem nem a pénz hajt,hanem az élet,ami nem kímélt eddig,de kitörök belőle és azt a családommal,babával boldoggá teszem!akinek nem tetszik az maradjon csöndben!
2013. márc. 13. 08:57
 14/15 anonim ***** válasza:
75%

A 13-as nem tudom mire reagált,sztem nem hozzád "szóltam".

Persze,mindenki maga dönti el,hogy mit mire vállal,én csak megkérdeztem.

ÉN önzőnek érezném magam,ha gyereket akarnék 1 fizetésre,ami ha nem túl jó,akkor lehetséges,hogy még 2 emberre is kevés.

Ettől függetlenül ti legyetek nagyon boldogok,és sok sikert a babához,a többi a magán véleményem volt.

2013. márc. 13. 16:34
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
14-es úgy látom nem sikerült a válaszomat megértened! Neked kevés ez a pénz, nekünk elég... nem mindenki vágyik luxusra... Nekünk elég az, hogy van mit enni, boldogok vagyunk, és be van fizetve minden csekkünk.. nem tudom te mennyiből élsz, hogy neked még ezeken kívül is jut... de nagyon szerencsés lehetsz ebben a mai világban.. tudod a saját portádon sepregess... itt nem köpködést várt a kérdező, hanem segítséget.. márpedig akárhogy próbálod szépíteni... ez puszta rosszindulat volt..
2013. márc. 17. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!