Mit gondoltok a terhesség alatti szaunázásról?
Figyelt kérdés
Múlthéten szaunáztam,de akkor még nem tudtuk hogy baba van,most pedig 1 hét múlva mennénk újra...Olvasgattam cikkeket,valahol azt írják hogy nem árt,(persze csak rövid időre szabad bemenni)a másik helyen pedig semmiféleképpen sem ajánlják.Szerintetek?Amikor mennénk akkor lennék 6 hetes.2013. febr. 20. 11:05
11/18 anonim válasza:
Mi a nászutat "végigwellnesszeztük", szauna, fürdő stb., közben meg teherbe estem. Így nem lett belőle baj. Egy hónappal később voltunk pár napot Hévízen, na, ott se szauna, se fürdés. A terheskönyveket olvasgattam, míg férjem úszkált. :) Én nem szaunáznék.
12/18 anonim válasza:
Én sem vállalnám be, pedig van itthon szaunánk, és megfázáskor nagyon jót tud tenni, de semmiképpen sem szaunáznék, mert tilos.
13/18 anonim válasza:
A finn szauna tilos! Elvileg infra szaunába mehetsz, mert ott nem olyan magas a hőmérséklet, de ha nem muszáj, akkor inkább oda se.
14/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Bár egyik sem cseng össze a védőnőm,és a dokim válaszával.Ők azt mondták hogy a termál vizet kerüljem,de a szaunázást nem tiltották.Azt mondták nem lehet belőle baj,csak 6-7 percnél tovább ne legyek bent.Most már teljesen összezavarodtam.De mindegy,nem megyek.Az a biztos.:(
2013. febr. 21. 09:44
16/18 anonim válasza:
Ha a védőnőd és az orvosod szerint nyugodtan bemehetsz, akkor miért tetted fel a kérdést? Gondolom, mert nem bízol meg abban, amit mondtak... az ösztöneid mást súgnak...
(Ilyenkor azért hálát adok a saját orvosomért és védőnőmért, akik sosem tanácsolnának ilyen kétesélyes dolgokat)
17/18 anonim válasza:
16-os, nem a kérdezőt védem, de szerintem ő "utánunk" kérdezte csak meg
18/18 A kérdező kommentje:
Igen,csak tegnap kérdeztem rá a dokimnál.Ha fordítva lett volna,nem puhatolózok itt.:)
Köszönöm a válaszokat!
2013. febr. 21. 15:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!