Ugye nem lehet méhen kivüli terhesség?
Figyelt kérdés
Pénteken megjött a mensim,rendesen 28 napra,kb vasárnapig volt,de mindig igy szokott,semmiben nem tért el a többitől,esetleg van,amikor még hétfőn is van. Na szal,a lényeg az,h vannak görcseim,voltak mensi előtt is kb 1 héttel,most is,de nem erősek,pl ha nyójtózkodom akkor is érzem,h fáj az alhasam és néha belenyilal,de ez sem elviselhetetlen fájdalom,csak érzem,h vmi nem ok.2013. febr. 20. 10:55
1/4 anonim válasza:
ez inkább más baj lehet. menj orvoshoz!
2/4 A kérdező kommentje:
Tegyük fel,ha felfázás lenne akkor sűrün járnék wc-re és csipne is?
2013. febr. 20. 11:38
3/4 anonim válasza:
nem feltétlenül. de lehet. nekem a "flórám borul fel" egyszer, ott bent, vagy lent, azt hittem, felfázás, nagyon sokat kellett pisilni, mindig ingerem volt rá. de nem az volt, kúpot kaptam és kész. menj orvoshoz!
4/4 A kérdező kommentje:
Elmegyek,ha elfogad akkor már holnap,holnapután. Cs gondoltam hátha van vkinek tapasztalata ilyenben. 1ébként nem tudom mi lehet,február 4.éig szinte hetente jártam dokihoz egy decemberi vetélés után,uh volt többször is,szednem kellett antibiotikumot is és nem értem,h ha baj volt miért nem vette észre? V utána alakulhatott ki vmi....fogalmam sincs.
2013. febr. 20. 11:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!