Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes vagyok es kislanyomnak...

Terhes vagyok es kislanyomnak baranyhimloje van. Mennyire veszelyes ez most nekem?

Figyelt kérdés
2013. febr. 19. 17:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha már voltál akkor nem lesz baj. Ha nem akkor kérdezd meg az orvost mi a teendő. Ha voltál akkor is kérj segítséget a gyermek ellátásában, hogy még véletlenül se legyen probléma.
2013. febr. 19. 17:09
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen voltam gyerekkoromban.
2013. febr. 19. 17:14
 3/7 anonim ***** válasza:
En egy hete ugyanigy voltam,kislanyom baranyhimlosen,en 38. hetben. Mondtak,hogy ha voltam mar b.himlos semmi vaj nem lesz,en apolgattam orias pocakkal,semmi gond nem volt,most vagyok 40 hetes :)
2013. febr. 19. 22:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Inkább az első időkben probléma, de ha voltál semmi gond.
2013. febr. 20. 09:14
 5/7 anonim ***** válasza:
4-es vagyok: Még annyi, hogy egyszer hallottam olyat, hogy az anyuka késői terhesség alatt kapta el a bárányhimlőt, és nem lett semmi baja, viszont a baba védettséget szerzett és már úgy született. (De ezt csak hallottam nem tudom igaz e.) Szerintem majd valami kis könyvedbe, naplódba valamire majd jegyezd fel, hát ha még jól jön ez az információ, hogy x hetesen a nagyobbik bárányhimlős volt.
2013. febr. 20. 09:17
 6/7 anonim ***** válasza:
elkapta: szóval, hogy már volt gyerekkorában, és nem jött ki rajta semmi, csak együtt volt valami bárányhimlőssel sokat.
2013. febr. 20. 09:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha már voltál, nem veszélyes. Én az előző terhességem alatt 3 bárányhimlős gyerekemet ápoltam (összesen 4 héten keresztül).
2013. febr. 20. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!