Szerintetek jó név lesz ez a kislányomnak?
Figyelt kérdés
Van egy másfél éves fiam, akit Benettnek hívnak, most érkezik a kishugi és mi a Heidi néven gondolkodunk erősen. Kíváncsi vagyok ti mit szóltok hozzá.2012. júl. 2. 18:20
1/16 anonim válasza:
Elég németes, de aranyos mindkettő.
2/16 anonim válasza:
Szuletendo kisfiunknak anyosom is Benettet szeretne. Szep nev. De nem az a kerdes. a Heidi is nagyon szep sztem,az a lenyeg h nektek tetszen.
3/16 anonim válasza:
Nekem tetszik. A magyar megfelelője, a Hédi is. Egyáltalán anyakönyvezik igy, hogy Heidi?
4/16 anonim válasza:
Mint magyar név, magyar vezetéknévvel nem tetszik.
Különben Heidiről egyvalamire asszociálok: [link]
Ha a vezetéknév germános hangzású, jó lehet.
5/16 anonim válasza:
A lényeg, hogy nektek tetszen! Szerintem is szép!
7/16 anonim válasza:
nem igazán tetszik. Inkább a Hetti.
8/16 anonim válasza:
A népszerű kisoposszumot csak azért linkeltem, mert ezzel nagyon tudnák csúfolni később. Persze minden nevet szóval mindegy.
9/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Igen, anyakönyveztethető így már elég régóta.
2012. júl. 2. 18:49
10/16 anonim válasza:
Hát.. a Hédinél mindenképp jobb. Ha illik a vezetéknévhez, akkor szerintem nyugodtan adjátok neki. Amúgy a Benett nálunk is listás, nagyon szép :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!