Szerintetek jó név lesz ez a kislányomnak?
Figyelt kérdés
Van egy másfél éves fiam, akit Benettnek hívnak, most érkezik a kishugi és mi a Heidi néven gondolkodunk erősen. Kíváncsi vagyok ti mit szóltok hozzá.2012. júl. 2. 18:20
12/16 anonim válasza:
Helyes név, nekem ő jut szembe róla:
13/16 anonim válasza:
Nekem is nagyon tetszett, de nem szeretem így becézett alakban a neveket valahogy felnőtt korára túl gyerekesnek tartom (Lili, Panni, Lotti, Letti stb.) így elvetettük, mert a Heidi az Adelheid nek a becézete az meg szörnyen ronda szerintem.
Nekem a Benett fiúnév mondjuk nem jön be, mert arról meg sokszor nem tudtam eldönteni hogy fiú vagy lány név és mindig Sebestyén Balázs jut eszembe róla.
14/16 anonim válasza:
Nekem a 7hetes kisfiamat hívják Benettnek. :)) A Heidi név is nagyon szép. Nekem tetszik.
16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) 12-es, nekem is gyakran jut eszembe ez a kislány erről a névről:)
2012. júl. 4. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!