26 hetesen 5 óra autóút autópályán. Vállalnátok?
Figyelt kérdés
2013. febr. 19. 14:49
1/10 anonim válasza:
Egy-két három pihenőves simán. Az autópálya sima, nem ráz, a terhesség meg még nem a szülés előtti időszakhoz van közel :)
2/10 anonim válasza:
én vállaltam, nem tudom már hány hetes voltam, de elég nagy volt a pocakom már, kb. 7 hónapban. Igazából párom vezetett, ausztriába és még aznap vissza, reggel 7kor indultunk, este 8 körül értünk haza. Többször kelett megállni.
3/10 anonim válasza:
Én ilyen hosszabb úton 33 hetesen voltam utoljára, de sokat mentünk előtte is ide-oda.
Nem volt gond. Szóval aha, vállalnám.
4/10 anonim válasza:
lehet ha nincs panaszod..es a kerds hova mentek ha esetleg ott tortenik vmi akkor legyen segitseg
5/10 anonim válasza:
Én Németországot jártam meg oda-vissza 24 órán belül. Én vezettem, és rengetegszer megálltam pisilni.
Szerintem sima ügy!!!!!!!
6/10 anonim válasza:
Németországhoz köt a munkánk hetente van hogy 2X megjártuk, most 36 hetes vagyok 2 hete voltam utoljára, mert lázas náthás lettem, most meg már elment a nyákdugóm, nem akarok kockáztatni, de addig simán volt olyan mikor 18 óra autózás volt egy nap, szerintem ez nem kérdés, hogy vállalnám-e:-) Sőt ha meglesz a pici 4 héttől újra mennem kell, természetesen vinni fogjuk, a kisebbikkel ugyanígy voltunk most 5 éves, semi baja nem lett tőle, max annyi, h megutálta az autózást:-)
7/10 anonim válasza:
van aki hetfotol pentekig ennyit ul egy iroda asztanal terhesebben!
8/10 anonim válasza:
Persze! 24 órás autóutat is bevállaltam terhesen (kétszer is, oda-vissza, tehát 4-szer), illetve repültem is terhesen.
9/10 Nitu26 válasza:
Szia,mi most voltunk 1hete Ljubljanába,5óra volt oda az út,ott voltunk kb 3órát és már indultunk is vissza,szintén 5óra.Én mikor úvyéreztem,hogy pisilni kell vagy csak olyan rossz érzés volt már a pocakomnak a sok ülés,megálltunk kiszálltunk,nyújtoztam egyet és mehettünk is tovább.A lényeg szerintem is az,hogy ne"egy seggel"nyomjátok le az utat,meg kellpárszor állni és semmi baj nem lesz!Persze ha minden okés és jól vagytok amúgy is!
Jo utat és vigyázzatok magatokra!
32hetes km
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én is ülök napi 8-9 órát az íróasztal mögött, azt hiszem bevállalom az utat.
2013. febr. 20. 13:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!