10+2 hetes kismama vagyok,2 generációs a lakás, anyós papucsban is át tud jönni, milyen tapasztalataitok vannak a későbbiekre nézve?
Szeretem az anyósom, és alapjáraton tényleg nagyon jó fej, sokat segít meg minden, csak sajnos túl aggodalmas fajta. Mindenen nagyon aggódik, és mindenben annyira akar segíteni, hogy az már teher néha...
Félek, ha megszületik a baba, ez még rosszabb lesz. Mik a tapasztalatok?
Illetve van egy kutyánk, akire anyósom vigyázott, amíg dolgoztam, (hiszen mért legyen a kutyus egyedül, ha a másik lakásban ott a mama), viszont most, hogy itthon vagyok a terhesség miatt, a kutya nem akar velem lenni, és nem is szeret, csak az ajtóban ül egész nap, hogy végre átmehessen a másik lakásba. Félek ez lesz majd a gyerekkel is, hiszen a mamák dolga, hogy szeressék és kényeztessék a gyereket (és ez sztem alapjáraton így is van jól), de mi van akkor ha a mama ilyen közel lakik, és tesztem azt, majd a gyereket neveljük, és a gyerek majd rögtön rohan majd a mamához? Ha neki nem tetszik valami?
Kérlek írjátok meg (aki hasonló helyzetben vannak), hogyan oldjátok meg az ilyen helyzeteket.
Köszönöm!
Nekem is nagyon jó fej az anyósom szeretem.Ő pedig szeret mindenbe beleszólni.
Szerencsére nem akar útban lenni csak akkor jön ha hívom.Az ajtót zárd be nyugodtan a baba az első!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!