Anyós kérdés, kismama vagyok és nem jövök ki az anyósommal?
teljes mértékben megértelek...de megszoksz, vagy megszöksz.
tűrnöd kell sajnos mivel az ő házában éltek, attól függetlenül gondolom adtok a rezsibe stb..de míg el nem költöztök ez így lesz,
sőt ha meglesz a baba akkor még "okosabb" lesz..
ilyenek az anyósok !!!!
Huhh, hát én már belebolondultam volna!:)
Beszélj a pároddal, hátha ő tud hatni az anyukájára, vagy mondjuk egy elköltözési lehetőséget is felvethetnél(persze ha anyagilag megengedhető).
Vagy ha elég erősnek érzed magad, akkor ülj le beszélni az anyósoddal, hogy az oké hogy náluk laktok, de nem kell kioktatnia hiszen felnőtt ember vagy.
Ő háza az ő vára. Oké, hogy a fél ház a párodé de a lényeg a haszonélvezeti jog az Anyósé.
Nem veled van a baj, csak szeret a házában dirigálni ezt szokta meg az évek alatt.
Tapasztalatom szerint a fejed tetejére is állhatsz, akkor sem fog megváltozni semmi! Mi csak 3 hónapig laktunk anyósommal (nálunk még nincs gyerek), de én is inkább elmentem, ha ő hazajött és a párom még nem volt otthon, mert nem bírtam elviselni. Az utolsó csepp a pohárban az volt, hogy mostam és valamiért kinyílt a mosógép dobja (felül töltős), ami beakadt és az égett szagra figyeltünk fel. Nem raktam bele több ruhát, mint addig, mindent ugyanúgy csináltam, mint előtte kb. 100szor. A párom megcsinálta és másnap ugyanúgy működött, mint előtte, nem is égett le benne semmi, mert időben észrevettük. Na hát persze én voltam a hibás és ezzel betelt nálam a pohár, ráadásul mi fizettük ha ő elmaradt a számláival, plusz havonta 60 ezret fizettünk a csekkekre, plusz enni vettünk magunknak, mosószert, tusfürdőt és mindent. Szóval ennyiért inkább eljöttünk albérletbe. Persze megsértődött, hónapokig nem is beszélt a fiával, aztán egyszer csak felhívta, mintha semmi sem történt volna. Az első éjszakán az albérletben semmi sem volt csak egy ágy és egy rakás doboz, de az az érzés leírhatatlan volt, hogy végre nyugalom van!:) Szerintem amíg nem tudtok költözni és megoldható, akkor menjetek albérletbe (pár hónapra elég egy garzon is) és ha úgyis a baba születése után pár hónap múlva költöznétek sajátba, akkor mindegy, hogy onnan mentek. Más megoldást én nem látok erre, mert úgyis csak a falnak beszélnél, ha elmondanád, hogy mi bánt. Max pár nap múlva kezdené elölről.:(
Gratulálok a babához és kitartás!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!