Anyós kérdés, kismama vagyok és nem jövök ki az anyósommal?
én anno nagyon egyszerűen oldottam meg
nem beszéltem vel,e ha hozzám szólt kimentek abból a helységből
de előtte közöltem h semmi köze ahhoz amit csinálok én így tanultam anyukámtól és ennyi
mikor meglett a gyerek akkor próbálkozott de elküldtem melegebb éghajlatra és újfent kerültem mintha leprás lenne pár hónap alatt feladta a dolgot
ha le lehet szeparálni a ti lakrészeteket egyszerűen zárd be az ajtót és ne engedd be
én még abba is belefutottam h a párom előtt mindig lejáratott még szerencse h nem vette komolyan amit az anya mondott :-)
8-as vagyok
Ha ti fizetitek a rezsi 90%-át, akkor inkább a tiétek a ház, mint az övé, szerintem. Ha ez nem tetszik, akkor lehet fizetni a rezsi felét...
Amúgy az is bejöhet, amit Claritasa írt. Sajnos patt helyzetben vagy.:( Próbálj minél kevesebbet kommunikálni! Annyira sajnállak, mert nagyon átérzem a helyzeted.:(
Nekünk most sajnos el kell mennünk pár hónapra az albérletből, de én inkább pár hónapig külön fogok élni a páromtól 300 km-re (bár nagyon nehéz lesz), de én vissza nem megyek az anyóshoz!:S Inkább megyek az én anyukámhoz és átvészeljük néhány hónapig távkapcsolatban.:) Gondolhatod mennyire rühellem, ha még ezt is bevállalom, pedig nagyon szeretem a páromat, csak ő le tudja sz@rni, egyik fülén be, a másikon ki, de én nem vagyok ilyen.:(
szerintem nyugodtan zárd be az ajtót
ha kihívja is a rendőrséget azok nem fognak semmit sem tenni :-)
(bár szerintem csak fenyeget vele)
1 a ház fel a párodé másik jogod van ahhoz h ne zaklasson
ha megpróbálja mond meg neki h feljelented zaklatásért és távol tartási végzést fogsz kérni magadra és a babára tekintettel
és mind ezt halál nyugodtan és halkan mond el neki majd fordulj ki és menj a dolgodra
ha tovább csinálja akkor igen is tegyél feljelentést
(később azt vissza lehet vonni)
másik ha nem hajlandó változtatni akkor nem fogjátok kifizetni a rezsi 90% csak a felét
Ismét 8-as vagyok, amúgy Brigi.:)
Azon ne is agyalj, hogy miért olyan, amilyen! Semmi logikát nem fogsz benne találni. Az anyósom ott húzott le minket, ahol tudott, még költözés után is kunyerált, de megmondtam a páromnak, hogy ne merjen neki venni semmit, ne adjon pénzt, mert különben nagyon össze fogunk veszni. Több, mint kétszer annyi fizetést kapott, mint anyukám, most meg több, mint kétszer annyi nyugdíjat kap, mint nagyim és az én nagyikámnak milliók is félre vannak téve ebből. Hát basszus, oldja meg, felnőtt ember! Ha cigire futja, akkor fussa a fűtésre is!:S Ezek nagyon bosszantó dolgok! Ma már megtanulta, hogy hiába kér, úgysem fog kapni, úgyhogy már 1,5 éve nem kért semmit.:)
Amikor mi ott voltunk a sógornőm volt a minden, a szent, neki mindent megtett, minket meg csak lehúzott és szidott minket. Most a sógornőm "bekattant" állandóan ordibál az anyjával, az unokáját is az anyósom neveli és most már mi vagyunk a jók.:) Mikor milyen a helyzet, aszerint húz egyik oldalra vagy a másikra. Ezek megfejthetetlen dolgok.:S
Tarts ki, zárd magadra az ajtót és hirdessétek a házat, hátha egyszer csak megveszi valaki!
Költözzetek el!!! Ez egy olyan helyzet,amikor más megoldás nincs!! Semmi értelme annak,hogy Te nyelsz,idegeskedsz,hallod vissza a Párodtól,hogy milyen "boszorkány" vagy... (Nálunk a Párom mamájával volt így,de a ház a Páromé,szerencsére belátta,hogy jobb,ha elmegy,és hagy minket.Azóta eltelt 5 év,és ünnepkor járunk egymáshoz,ha arra járok beugrok a lányokkal,sütit küldünk egymásnak...)
Költözzetek el!! Nem kéne idegroncsnak lenned,ez nem tesz jót!! Később ettől a szoptatás sem mehet jól,árthat a tejtermelődésnek!
Jól olvastam az 1.oldalon? Tényleg fizetni kellene anyósodéknak ha elköltöznétek?? Mégis mire???
KÖLTÖZZETEK!!! Akár egy kisebb albérletbe!!
Mielőbbi költözést és nyugodt babavárást,egészséges kisbabát!!
Üdv:3 lányos,15hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!