Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Már nincs ereje. Anorexiás...

Már nincs ereje. Anorexiás kismama /2 héten belül megcsászározzák/, hogy tovább a babával?

Figyelt kérdés
Már írtunk ezen az oldalon, de én még ilyen soha-soha nem láttam,egyszerűen el vagyok képedve,már nincs ereje semmihez.Pár lépcsőzés után már teljesen készen van. Mi lesz vele,hogyha megcsászározzák, a babát csak-csak lesz ki gondozza,de ki fogja vele megértetni, ha így csinálja továbbra is anya nélkül fog felnőni a pici. Eddig úgy néz ki,hogy a baba rendes súlyú. Meddig csinálhatja még ezt a kegyetlenséget önmagával, a picivel,aki még meg sem született és a családjával. Nem akarom csúfolni, de nincs rá szebb jelző:olyan mint egy csontváz és ott a baba. Hát mindenesetre kiváncsian várja mindenki, mi lesz a vége.Még egy poharat felemelni is dolog neki, nem hogy egy BABÁT!!!!

2012. júl. 19. 17:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ne a család kezelgesse, meg jól van aranyom , úgyis elmúlik...vigyétek, vigyék PSZICHOLÓGUSHOZ!!!!!!!

Nagyon kis százalék tud belőle kijönni magától. Én is az voltam, 15 kg- fogytam 4 hónap alatt ( a normál testsúlyomból), szerintem a Jóisten volt velem, h egyszer csak azt mondtam, h elég. Nem érdekelt addig senki véleménye, akkor is kövérnek láttam magam, mikor már a bordáim látszottak. Állandóan ideges voltam, hisztiztem, semmihez nem volt kedvem....Most még vegyük hozzá , h Te egy kismamáról írsz....????!!!!!

2012. júl. 19. 17:27
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológus, de sürgősen.
2012. júl. 19. 17:33
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szakember. Ezt a család nem tudja megoldani, ő pedig láthatóan fel som fogja, mekkora a baj. Ez már rég túlnőtt azon, hogy a család pátyolgassa.
2012. júl. 19. 18:03
 4/7 A kérdező kommentje:
Értik mindenki,hogy, ORVOSHOZ, de a terhesgondozáson nem figyelnek fel az ilyen esetekre, igy közel a 40 évéhez?Meddig lehet így élni, fel tudja nevelni így a babáját? Már nincs ereje,a baba súlya elveszi minden energiáját.Távolabbi családtagok vagyunk nem szólhatunk az életébe.Inkább haragba van mindenkivel.Lehet ilyen esetben vízválasztó egy kapcsolat?
2012. júl. 19. 18:48
 5/7 anonim ***** válasza:

"a babát csak-csak lesz ki gondozza"

Na ilyen alapon akár el is vehetik tőle. Ha nem lesz normális gondozásban a pici, akkor el is veszítheti. Gáz, hogy ennyire nem törődnek vele a terhesgondozáson. A védőben engem havi szinten mértek, ha picit fogytam, a védőnő már aggódott, hogy mi van velem. Sajnos lehet, hogy a császárból sem lesz egyszerű felépülnie. :(

Szegény pici baba!

2012. júl. 19. 22:51
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szegény nő és szegény baba. :( Ha beszélgettek a mamával, mondjátok el neki, hogy együttéreztek vele, talán segít, ha megértő emberek veszik körül. Egész biztos, hogy nagyon szenved, amiért ezt teszi a gyermekével, de az anorexia nagy úr, higgyétek el.
2012. júl. 21. 17:15
 7/7 Hadnagy Viktória válasza:

Kezdjük azzal, hogy én is voltam anorexiás. Folytassuk azzal, hogy van két pici fiam. :)

...én ilyen esetben - csúnyának hangzik talán, de - egy picit ráijesztenék az anyukára. Elérném, hogy már hatósági fenyegetést kapjon arra, hogy ha így folytatja, elveszik tőle a babát. (ami mellesleg az egyetlen értelmes lépés lenne, amíg nem változik a helyzet) Igen, egy "kicsit" rá kell ijeszteni, hogy fogja már fel, valóban elvesztheti a picit. Ha ez nem tudja őt kizökkenteni, akkor azt kell mondjam, tényleg jobb annak a babának máshol (mondjuk egy szerető anyukánál, aki régóta szerene babát, de nem lehet.....)

anorexia ide vagy oda, a pici leszarja az anorexiát, neki anyuka kell, aki szereti és képes megérkezni a jelenébe, hogy van egy pici fia/lánya, akinek ŐRÁ van szüksége és leszarja a kilóit.

..de ezt kár is ragozni. könyvet lehetne írni erről.

2012. okt. 13. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!