Mit tegyek alacsony vérnyomás ellen?
Mindig is alacsony volt a vérnyomásom, olyan 90/60 körüli. Azon szoktam viccelődni, hogy nem gutaütésben fogok meghalni.:)
Tegnap délután főzés közben lehajoltam az alsó szekrényhez a konyhában, és alig tudtam talpon maradni annyira megszédültem. Gyorsan leültem és megmértem a vérnyomásomat: 109/55 !! Nem szoktam méregetni, de most kíváncsi voltam, hogy mitől lehetett. A fejem is fájdogált egész délután. Mit tehetek, hogy egy kicsit magasabb legyen? Reggelente iszom egy nagy adag 50% koffeines kávét, de többet nem merek. Viszont elvágódni sem szeretnék az utcán vagy bárhol.
16 hetes km
Én ugyanez. Csak már 14 hós a babám, de amikor megjön előtte olyan rosszul vagyok, hogy fekve szédülök.
Sok folyadékot igyál, meg napközben is nyugodtan kortyolgass tejes kávét, esetleg teát.
A kávéból a koffein hamar felszívódik a teából csak fokozatosan.
Szia! Nekem normális esetben is ilyen alacsony a vérnyomásom! Nagymamám mindig azt tanácsolja hogy igyak meg háromszor 2 dl vizet és az "felpumpálja" a vérnyomást!
Nekem egyszerse vitte fel,de utána biztosan jobb! A fejfájás pedig szerintem az időváltozás miatt lehet. Kismamaként szerintem még érzékenyebb vagy! Sok boldogságot a babához! 24/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!