Nagyon kiszáradt a bőröm, egyik napról a másikra. Hiába kenem hidraltáló testápolóval, semmi javulás nincs. A szám is már sebesedik, és eléggé fáj. Ennek mi lehet az oka? Arra is gondoltam, hogy túl kevés folyadékot iszok.15 h
Figyelt kérdés
2009. szept. 8. 08:10
1/5 anonim válasza:
Mennyit iszol naponta? Sajnos én elég keveset, nekem is volt mindenféle bajom, de mióta figyelek, jobb a helyzet.
2/5 anonim válasza:
A gyógyszertárban lehet kapni E vitaminos testápolót, az nekem bevált. Elmondtam mi a problémám, és ők kevedrtek rá krémet. Annyira ki volt száradva a bőröm, hogy szinte véresre kapartattam, és még mindig viszketett. A krém 3 nap alatt rendbehozta. az ivásra is próbálj odafigyelni.
3/5 anonim válasza:
Ezzel sajnos én is így voltam, kipróbáltam vagy tíz fajta testápolót, végül nekem is ezen az oldalon tanácsolták a kék Cienes testápolót a Lidlből. Ódzkodtam tőle, mert nekem a Lidls termékek valahogy nem smakkolnak, de ez tényleg bevált, és én is csak ajánlani tudom mindenkinek. Azóza is ezt használom. Egy próbát neked is megér. Boldog babavárást!
4/5 anonim válasza:
SZia! Néha nekem is van, pedig én sokat iszom, de a körömvirág krém szokott segíteni.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket!Mindent kifogok próbálni, mert ez már nagyon kellemetlen.Szó szerint reped a bőrőm, és vérzik.:(Nektek is boldog babavárást :)
2009. szept. 9. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!