Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt kenhetem a...

Terhesség alatt kenhetem a lábam DM-es önbarnítós testápolóval?

Figyelt kérdés
Csak a lábamat szeretném, mert az iszonyúan fehér (soha nem barnul le). És igazából testápoló, de van egy kis önbarnítója is. Nem hat a babára, ugye?
2011. márc. 23. 13:55
 1/8 anonim ***** válasza:

Szerintem igen,csak a pocidat nem :)

Kellemes babavarast :)

2011. márc. 23. 14:09
 2/8 anonim ***** válasza:

Én is most keresek ilyen önbarnítós testápolót, holnap megyek a DM-be. Te milyet vettél?

Amúgy utánanéztem, és nem árt a babának, ha önbarnítót használunk :-)

2011. márc. 23. 14:19
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, akkor nyugodtam kenem magam. Megnézem otthon a nevét, és holnap ide leírom, szerintem nagyon jó. Nem lesz tőle durva színe az embernek, csak olyan szép barna.
2011. márc. 23. 14:21
 4/8 anonim ***** válasza:

Én is ki szeretném próbálni, de nem mertem, mert félek,hogy az ágynemüt vagy a ruhát befogja fogni. Vagy nem? Nyugodtan használjátok ti is? Nem hagy nyomot a ruhán, ágyneműn?

Bocsi, lehet hogy hülye vagyok ezekkel a kérdésekkel, de még soha nem próbáltam egyiket sem.

2011. márc. 23. 14:34
 5/8 A kérdező kommentje:
Egy kicsit tényleg várni kell, hogy beszívódjon, de utána nekem még nem hagyott nyomot sehol.
2011. márc. 23. 14:51
 6/8 anonim ***** válasza:

Várom a márkát :-)))

Amúgy valóban nem fog meg semmit az önbarnító beszívódás után. Én terhesség előtt pár évvel használtam több fajtát is, valamelyik jó drága volt, de mindegyik túl erős barna volt és foltos lettem tőlük :-(

Ezért bízok benne, hogy most a kérdező olyat javasol, amit még nem használtam és beválik :-))

2011. márc. 24. 09:24
 7/8 A kérdező kommentje:
Megnéztem otthon: DM Balea Summer Magic Lotion a neve. Sárga flakonban van, tavaly használtam, de nem lettem foltos tőle. Remélem Neked is beválik :)
2011. márc. 24. 10:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Köszi szépen! Ma megyek, veszek és kipróbálom!!!
2011. márc. 24. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!