Guzu kérdése:
Sürgős! Terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tegnap szeretkeztem a barátommal, kiszakadt a gumi, nem vettük észre. Kiszaladtam kinyomtam magamból az adagot már a mennyi kijött. Majd pharmatex hüvelytablettát nyomtam fel ami állítólag megöli a hímivarsejteket. Plusz 1-2 napja múlt el a havi menstruációm tehát nem igen lehet még peteérésem. Ráadásul a barátom szeretkezés előtt majdnem egy nappal elégítette ki magát, tehát nem sok adag jött ki belőle, gondolom... Nagyon ideges vagyok, kérlek segítsetek válaszaitokkal. Szerintetek vennem kéne eseményutánit, tesztet, vagy nyugodjak le? :(2013. febr. 17. 09:40
11/11 anonim válasza:
Az ilyen patikust feljelenteném. Értem én, hogy végszükség, meg jobb mint az abortusz, viszont pár évvel ezelőtt az egyik barátnőm 15 évesen majdnem belehalt abba, hogy a kedves patikushölgy recept nélkül kiadta neki az escapelle-t, 3 hétig volt az intenzíven utána...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!