Guzu kérdése:
Sürgős! Terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tegnap szeretkeztem a barátommal, kiszakadt a gumi, nem vettük észre. Kiszaladtam kinyomtam magamból az adagot már a mennyi kijött. Majd pharmatex hüvelytablettát nyomtam fel ami állítólag megöli a hímivarsejteket. Plusz 1-2 napja múlt el a havi menstruációm tehát nem igen lehet még peteérésem. Ráadásul a barátom szeretkezés előtt majdnem egy nappal elégítette ki magát, tehát nem sok adag jött ki belőle, gondolom... Nagyon ideges vagyok, kérlek segítsetek válaszaitokkal. Szerintetek vennem kéne eseményutánit, tesztet, vagy nyugodjak le? :(2013. febr. 17. 09:40
2/11 anonim válasza:
eseményutáni,teszt még felesleges.
3/11 anonim válasza:
eseményutáni és nyugodj le.
Legközelebb meg készülj fel rendesebben.
5/11 anonim válasza:
A baratnom menstrualas kozben maradt terhes!!ESEMENYUTANI
6/11 A kérdező kommentje:
köszi, köszi, már szaladok is megvenni. Amúgy nem értem erre hogy készüljek fel, elszakadt véletlen, mindent megtettem amit itthon lehetett este, de azért köszönöm :)
2013. febr. 17. 09:52
7/11 anonim válasza:
Úgy készülhetsz fel ha van otthon eseményutáni, van spermicid géled stb.. a gumi nem üdvözit egyedül és te is használhatsz a gumi mellé pl egyéb eszközöket.
8/11 anonim válasza:
Az nem úgy működik, hogy szaladok megvenni, hacsak nincs otthon recepted, mivel vényköteles. Ja, és kb 6-7ft-ba fog kerülni.
9/11 A kérdező kommentje:
igen, tudom, már megvettem, mondta a patikában a nő hogy kellene orvisi papír de kiadta feketén :)
2013. febr. 17. 12:31
10/11 anonim válasza:
Azta. :O
Jó gyógyszertárost fogtál ki. :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!