Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák lehetett ma a fronttó...

Kismamák lehetett ma a fronttól vérnyomásingadozás?

Figyelt kérdés

Ma kicsit megszédültem és megmértem a vérnyomásom, azt hittem lent van mert alapjáraton nekem borzasztó alacsony a vérnyomásom, 139/80 volt, lefeküdtem kicsit majd egy óra múlva már 120/70 volt majd ismét egy óra múlva 104/65.

Lehetett a hirtelen melegtől? Ha vérnyomásproblémám lenne nem ment volna le magától ugye?

Köszönöm a válaszokat.

28 hkm

2013. febr. 16. 20:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia.

Ma nekem is menta szivem rendesen délelőtt,meg is mértem a vérnyomáson,120/60 volt,viszont a pulzusom kereken 100 volt..ha ültem akkor sem volt jó,mert csak kapkodtam a levegő után,ha meg felálltam akkor azt hittem,hogy kiesik a szivem annyira erősen és gyorsan dobogott,majdnem össze is estem amikor felálltam.Aztán olyan 13-14 órára elmúlt,és azóta jól vagyok.Szerintem biztos,hogy ez az össze-vissza időjárás megvisel minket!!Szerintem ha magas vérnyomásban szenvednél,akkor nem ment volna le magától,és vérnyomás csökkentőt kellene szedned.Nekem kb 3 hete volt ez a szédülős időszakom,meg akkor 145 volt a vérnyomásom,annyira meg tudtam szédülni,hogy képes voltam neki vágódni a falnak.Aztán szépen egy hét alatt rendeződött magától,azóta jó a vérnyomásom.

28+4 hkm

2013. febr. 16. 20:21
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :) Boldog Babavárást :)
2013. febr. 16. 20:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Köszönöm,neked is :)
2013. febr. 16. 20:28
 4/4 anonim ***** válasza:

Én is így jártam valamelyik nap. Az amúgy 90/60-as vérnyomásom felment 155/98-ra. Azt hittem ott halok meg ijedtemben. Végül lement, de egész este nem tudtam aludni.

Biztos ezek a hülye frontok is közrejátszanak.

Azóta mérem minden nap és semmi gond nincs. Szóval én is úgy gondolom, hogy ha vérnyomás probléma lenne, akkor tartósan fennállna. Ne izguljunk szerintem! :)

Boldog babavárást Nektek! :)

2013. febr. 17. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!