Kismamák nektek is felmarta a nyelőcsöveteket a sok sav?
Figyelt kérdés
Mit használtok gyógymódnak a felmaródásra és milyen más kellemetlen mellékhatásait észlelitek a savnak?2013. febr. 16. 10:32
1/3 anonim válasza:
Nekem is nagyon durván savam van! Segít hogyha többször eszek , keveset, és persze kerülöm az olyan kajákat amiktöl sav lesz, paprika, füszeres kaja stb. Reggel jót tesz nekem a joghurt, vagy keksz! Kitartást neked is, máat nem nagyon lehet tenni! 32 hetes km
2/3 anonim válasza:
Sokat sajnos nem tudsz tenni, mert a terhességgel jár. Amikor nekem már nagyon durva, beveszek egy rennie-t. Ha nem olyan durva, akkor iszom egy kis tejet.
Szerencsére csak este szokott előjönni, vagy akkor, ha sok teát iszom. De végigkíséri az egész terhességemet.
3/3 anonim válasza:
Igen, többször előfordult. A Salvus víz sokat segít, de nekem olyan is volt, hogy már gyógyszert kellett szednem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!