Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, anyukák, volt igy...

Kismamák, anyukák, volt igy ezzel más is?

Figyelt kérdés
7 hetes terhes múltam. Kb.5 és fél hetesen elkezdődtek a hányingereim,délelőttönként is és délutánonként is többször émelyegtem (hányni sosem hánytam),enni igaz birtam,de sokszor rosszul voltam. Ez kb.egy hétig tartott,pár napja viszont megszűnt,esetleg ébredés után szédülök picit,de az is gyorsan elmúlik,és szinte egész nap éhes vagyok,mindig ennék valamit. Nem értem,hogy hogy szűnhettek meg ilyen rövid idő alatt a rosszulléteim? Vagy esetleg még visszatérhet? Ne értsetek félre,egyáltalán nem hiányzik,nagyon jól érzem magam,csak mások úgy mesélik,hogy legalább 4-5 heteket,vagy többet küzdenek hányingerrel..
2013. febr. 15. 16:12
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez mindenkinél más. Nekem pl. 6 hetesen kezdődött és 9 hetesen ért véget. Örülj neki, hogy elmúlt, és élvezd a terhességet!

Boldog babavárást!

11+6 hkm

2013. febr. 15. 16:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez sokszor hullámokban jön, megy.
2013. febr. 15. 17:10
 3/5 Csillanyu válasza:

Szia! Ez ember függő nekem pl. nem is voltak rosszulléteim!Az hogy éhes vagy teljesen normális:-) lesz időszak mikor eljön a kivánnóság az lesz még élmény!Én napokig vajas kiflit ettem kakaóval:-):-)

További kellemes babavárást!

2013. febr. 15. 17:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Teljesen egyén függő. Nekem mind a két terhességemnél kb 2 hét volt, amikor vacakul voltam, utána mintha elvágták volna. Az egész napos zabálhatnék viszont az egész első harmadban tartott.
2013. febr. 15. 18:01
 5/5 anonim ***** válasza:

Ó, de irigy vagyok :)

A nagyobb lányommal a kb. 8-16. hét között volt állandó émelygés, a kisebbel meg szinte a beágyazódástól hánytam... De olyan szinten, hogy még a 32. héten is volt olyan, hogy kinyitottam a hűtőt, megcsapott a kajaszag és mentem is kidobni a taccsot :)

Most 6 hetes terhes vagyok, egyelőre a folytonos émelygésnél tartok (de még éjjel is tengeribeteg vagyok az ágyban :D), és csak reménykedem, hogy nekem is megadatik, hogy hamar elmúlik ez a hányinger.

Szóval szerintem nem csak egyén de még egyénen "belül" terhesség-függő is a dolog.

Boldog babavárást neked! :)

2013. febr. 16. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!